... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:keby serwo nemal servotronic tak to by bola hanba......![]()
![]()
Peters2 napísal:Takyto napad som uz raz niekoho pocul vyslovit, ale nie je to taka sranda ako si to predstavujes... Ja osobne si myslim ze to nemusis riesit az takto komplikovane, ked tvojemu kamosovi na 525 ide tak lahko tocit, tak preco by nemalo ist aj tebe... on isto servotronic nema. ja ho tak isto nemam a problem z tocenim na mieste nemam. to ze si vymenil servocerpadlo je sice pekne, ale asi to bude skor v riadeni... To by sa malo dat nastavovat, tak by si s tym mal ist k nejakemu mechanikovi co sa vyzna, ten to da do poriadku... a inak aky "hydraulicky" olej si tam lial?
hessy napísal:ale dopice chlapci.... nemate pojebane ochcavky a podobne rarohy co maju skurvene preposilovane riadenie. Bmw je skor o cite z riadiania... Ano, na bmw ide tazsie tocit volantom, ale nie o tolko ze sa s tym neda zaparkovat neviem ale zastavuje sa mi rozum niekedy...
Peters2 napísal:A ty tam mas vlasne ake riadenie? Trosku som teraz pomyleni z toho ako spominas jeden elektroventil... Ty si nahodil servotronic na tvoje auto a malo tam byt obycajne servoriadenie? Ak hej tak to je v poriadku, ja som spravil to iste, vyhodil som moje stare servo a nahodil "nove" servotronic, nalial olej a ide to ako ma...proste neni zapojeny ten steker ktory je navyse v aute zo servotronicom... Takze najskor budes mat problem niekde v riadeni a nie v cerpadle...
né, mám tam obyčajné,ale chcel by som ho dať prerobiť na servotronic,ak sa to dá, a ak nie kúpiť riadenie so servotronicom a príslušenstvom a dať to namontovať a naprogramovať ,aby to fungovalo ako máNiekto z majstrov to tu raz spomínal v okolí BA ,že to vie ,ale neviem to tu nájsť.