... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:keby serwo nemal servotronic tak to by bola hanba......![]()
![]()
csuka530d napísal:toto iste som chcel napisat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ANDYMAN napísal:cize tam mozem normalne nahodit servotronic, ale iba riadenie? Tj. bez zapojenia regulacie intenzity. Stale mi to pojde lahucko bez ohladu na rychlost. Pytam sa len teoreticky, nehovorim ze to idem urobit.
Peters2 napísal:ano... ja to mam momentalne tak nahodene a nestazujem sa, riadenie ide lahko ci uz za jazdi, alebo na mieste pri parkovani...
no tak daj si ešte zapojiť a spojazdniť ten ventil elektromagnetický,na servotroniku a vybehnú ti oči,okolko ti pôjde na mieste točiť lahšie volantomJa som myslel,že tiež raketa, ked som vymenil servočerpadlo,že jak to ide lahko a potom došol kamoš na TDSke 97mičke a porád som mu chcel jeho servotronik vyštikať a prehodiť na moje,ked som videl ten rozdiel okolko mu to ide lahšie
Peters2 napísal:a co si preboha princeznicka?uz som sedel v kadecom a vobec si nemyslim ze mne ide tazko riadenie, namieste to zvrtnem plny raz-dva, netreba mi ziadnu taku vymozenost ako si spominal, zase dalsia vec co sa moze len posrat...
ked mi raz odislo servo na sprinteri, to bola makacka, to keby si mal odsoferovat tak by si bohu dakoval za tvoje auticko...
BrunoSoprano napísal:
kámo,povoz sa na Bmw 7er novej alebo M5 alebo audi s8,alebo na benze C-klas AMG a uvidíš o čom hovorím a všetky tieto autá sú športovonaladené,čo naše tragače preskočia :) ja ti len podla seba hovorím,ked sa to dá,prečo by som si to tam nedal namontovať,ty si spokojný zo svojím riadením, no ja nie,ja to musím mať 100%- tné :)