... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Re: E39 / prerobenie obyčajného servoriadenia na servotronic

Piatok, 1. Marca 2013, 16:11

TT-SIMIK napísal:
keby serwo nemal servotronic tak to by bola hanba...... :mrgreen: :wink: O:)

csuka530d napísal:
toto iste som chcel napisat :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

:D No tak, chalani, ukludnime sa... :D Pisal som to, lebo sa tam niekto cudoval, ze na starej hrci nemoze byt servotronic. Ale tak ozaj by to bola hanba, keby som ho nemal. :mrgreen:
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Piatok, 1. Marca 2013, 20:03

ANDYMAN napísal:
cize tam mozem normalne nahodit servotronic, ale iba riadenie? Tj. bez zapojenia regulacie intenzity. Stale mi to pojde lahucko bez ohladu na rychlost. Pytam sa len teoreticky, nehovorim ze to idem urobit.

ano... ja to mam momentalne tak nahodene a nestazujem sa, riadenie ide lahko ci uz za jazdi, alebo na mieste pri parkovani...

BavoracikE46
Auto: e39
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 2. Marca 2013, 13:11

ja mam tretie bmw a vzdy islo tocit volantom na mieste rovnako, tatko ma fabiu a ide mu tam omnoho lahsie tocit ale v fabii je elektricke servo koyo alebo trw, neviem ako je to u oktavi ale jak je tam nieco podobne tak to sa niet co divit mne sa osobne viac paci to bmw mechanicke servoriadenie

BrunoSoprano
Autor témy

Sobota, 2. Marca 2013, 14:04

Peters2 napísal:
ano... ja to mam momentalne tak nahodene a nestazujem sa, riadenie ide lahko ci uz za jazdi, alebo na mieste pri parkovani...

no tak daj si ešte zapojiť a spojazdniť ten ventil elektromagnetický,na servotroniku a vybehnú ti oči,okolko ti pôjde na mieste točiť lahšie volantom :D Ja som myslel,že tiež raketa, ked som vymenil servočerpadlo,že jak to ide lahko a potom došol kamoš na TDSke 97mičke a porád som mu chcel jeho servotronik vyštikať a prehodiť na moje,ked som videl ten rozdiel okolko mu to ide lahšie :D

Peters2

Sobota, 2. Marca 2013, 22:52

no tak daj si ešte zapojiť a spojazdniť ten ventil elektromagnetický,na servotroniku a vybehnú ti oči,okolko ti pôjde na mieste točiť lahšie volantom :D Ja som myslel,že tiež raketa, ked som vymenil servočerpadlo,že jak to ide lahko a potom došol kamoš na TDSke 97mičke a porád som mu chcel jeho servotronik vyštikať a prehodiť na moje,ked som videl ten rozdiel okolko mu to ide lahšie :D

a co si preboha princeznicka? :lol: uz som sedel v kadecom a vobec si nemyslim ze mne ide tazko riadenie, namieste to zvrtnem plny raz-dva, netreba mi ziadnu taku vymozenost ako si spominal, zase dalsia vec co sa moze len posrat... :roll: ked mi raz odislo servo na sprinteri, to bola makacka, to keby si mal odsoferovat tak by si bohu dakoval za tvoje auticko... :mrgreen:

BrunoSoprano
Autor témy

Nedeľa, 3. Marca 2013, 12:52

Peters2 napísal:
a co si preboha princeznicka? :lol: uz som sedel v kadecom a vobec si nemyslim ze mne ide tazko riadenie, namieste to zvrtnem plny raz-dva, netreba mi ziadnu taku vymozenost ako si spominal, zase dalsia vec co sa moze len posrat... :roll: ked mi raz odislo servo na sprinteri, to bola makacka, to keby si mal odsoferovat tak by si bohu dakoval za tvoje auticko... :mrgreen:

kámo,povoz sa na Bmw 7er novej alebo M5 alebo audi s8,alebo na benze C-klas AMG a uvidíš o čom hovorím a všetky tieto autá sú športovonaladené,čo naše tragače preskočia :) ja ti len podla seba hovorím,ked sa to dá,prečo by som si to tam nedal namontovať,ty si spokojný zo svojím riadením, no ja nie,ja to musím mať 100%- tné :)

Peters2

Streda, 6. Marca 2013, 08:21

BrunoSoprano napísal:

kámo,povoz sa na Bmw 7er novej alebo M5 alebo audi s8,alebo na benze C-klas AMG a uvidíš o čom hovorím a všetky tieto autá sú športovonaladené,čo naše tragače preskočia :) ja ti len podla seba hovorím,ked sa to dá,prečo by som si to tam nedal namontovať,ty si spokojný zo svojím riadením, no ja nie,ja to musím mať 100%- tné :)

no u teba to skor vyzera tak ze nie si spokojny zo svojim "tragacom" a nie len riadenim... a prerobit sa to da, ale za ake prachy, to si rovno kup auto z takym riadenim, a najlepsie asi MB- C classe AMG :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných