Diagnostika vypísala túto chybovú hlášku: chyba 88 Precharge Pump, snažil som sa vygoogliť podla error code 88 nejaké informácie no nič rozumné som nevyčítal. Stretli ste sa s tým niekto? Poprípade viete poradiť ako to opraviť?
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej
tusim som to diagnostikoval chefinovi, skus sa opytat jeho ako to doriesil, myslim, ze menil tu pumpu nasledne
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Mal som to iste. U mna bola chyba v RJ DSC, sla na repas k airbone-mu. Treba to napichnut na INPA, dat tu pumpu aktivovat a merat napatie na konektore...
Mal som to iste. U mna bola chyba v RJ DSC, sla na repas k airbone-mu. Treba to napichnut na INPA, dat tu pumpu aktivovat a merat napatie na konektore...
alebo treba na napajanie pumpy priviest 12V a ked zavrci znamena ze je dobra a ze rj potrebuje mensiu opravu