... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: E39 - montazna hlbka repro

Utorok, 31. Marca 2009, 16:58

No, je to origo výbava, HiFi systém s 10x repro + zosik. Potom už bolo len Top-HiFi tj 10x repro + subwoofer pod zadným platom s 2x bass + zosik s DSP. :smile:
OK páni, tak ten stredný odpojím. Len som chcel zachovať počet repro, 10x repro v origo výbave sa mi páči viac ako 8x... :lol: :lol: :oops:
Repro objednané. :-"
Výškače z druhej sady komponentov pôjdu do zadných dvier, tak ako je origo. Chcem zachovať všetko v max miere originálu. Len ich oproti originálu skúsim viac nasmerovať na pasažierov. :smile:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

LuCKy

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 11:10

No, repro vymenené. :D
Dal som Impulse Comp 5. Pri výmene som zistil, že pri výbave HiFi, sú aj kvalitnejšie repro, než tie v základnej výbave (sú výkonnejšie, s väčším magnetom, 45W, membrána nie je papierová, v základnej výbave sa používali 25W, papierová memrána).
Po výmene sú aj tak basy silnejšie a výšky už počuť aj v stredovej hlasitosti nastavenej na rádiu, pred tým som ich vždy mal naplno a bolo ich počuť tak akurát no tieto nové výšky sú úplne inde a časom sa ešte zahoria.
Výhybky som nepoužil, zosilňovač dáva už upravený signál zvlášť pre každé repro. Originál výšky aj stredy sú inak 8Ohm...
Pri vyššej hlasitosti je zvuk podstatne skreslený, čo pripisujem origo zosilňovaču ale max hlasitosť v ktorej to hrá čisto mi postačuje.
Zrejme ešte vymením zadné repro čo sú v plate a výšky v zadných dverách. Stredy v predných dverách som nechal zapojené.
Ak by mal niekto záujem, mám ešte jednu voľnú zabalenú sadu Impulse Comp 5.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
-
Obrázok
-
Obrázok

Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 11. Apríla 2009, 16:37

Mal by som zaujem o vymenu dvoch repro co tu vzadu pri kufry tusim su 13cm vsak? staci kupit akekolvek 13cm aftermarket a mam to v suchu, vyberiem a dam nove ziadne problemy alebo? pripadne nejake odporucanie na konkretny model diky
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

LuCKy

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 18:34

Ahoj Ritchey. Predná pravá ozvučnica nahodená? :D
Vzadu by mali byť rovnaké repro ako v predných dverách, takže čo sedí vpredu, bude sedieť aj vzadu.

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 12. Apríla 2009, 20:06

Ale kde este som si na to nenasiel cas... a nervy :D a ma to aj trosku hacik ta ozvucnica co si mi dal nie je asi z HIFI zostavy lebo ma na sebe len dva konektory, ta co mam v aute ma tri... asi to bude tak ze mi jeden vyskac nebude hrat ale neva ten tam tolko toho nerobi...
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 13. Apríla 2009, 13:01

tiez idem toento problem riesit na leto. Lenze ja mam problem. Palubneho pocitacu sa nevzdam a na vstavanom radiu ja nebudem pocuvat. Najvacsi skok k lepsiemu zvuku je vymena radia. A potom repro. Do predu sa pravdepodobne odhodlam na 16ky. Vyskace dam pod mriezku, ktora je nad vyduchom vo dverach, alebo na tzu druhu kusok od nej v tom spici okna (z vonka su tam potom spatatka). No a rad by som dal aj nieo do zadnych dveri. Min 13ky a asi tiez nejake vysky. Som na ne zatezeny a hlboky bas, kedy mate zalahnute v usiach a nepocujete vysky, je horsie ako nechat tam povodnu hudbu. Do plata min 20ky napojene na zosilnovac a do kufru pojde Hertz HS300D. Je to dvojcievkovy 30cm reproduktor a bedna je bandpass. Ale najskor vyriesit autoradio tak, aby mi tam zostal aj BC.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Altair
Auto: Jumper 2.3hdi
Kraj: Prešovský

Pondelok, 27. Apríla 2009, 15:45

ahojte mam e39 touring r.v. 2002 ake repro by ste poradili do prednych dveri a do stropu velkost a znacka :roll: a este jedna vec mam tam aj tv a pri prepinani kanalov skoci aj AV neviete kde to ma nahodou vstup
BMW e53
Citroen Jumper
BMW e60 530 xd ex
BMW e39 530d ex
vw polo 1.4 tdi pd ex

LuCKy

Utorok, 28. Apríla 2009, 06:50

Ja som dával do predných dverí tieto: viewtopic.php?f=6&t=16613

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

Miro528
Auto: E38 740i ´00

Utorok, 28. Apríla 2009, 09:19

trunek napísal:
tiez idem toento problem riesit na leto. Lenze ja mam problem. Palubneho pocitacu sa nevzdam a na vstavanom radiu ja nebudem pocuvat. Najvacsi skok k lepsiemu zvuku je vymena radia. A potom repro. Do predu sa pravdepodobne odhodlam na 16ky. Vyskace dam pod mriezku, ktora je nad vyduchom vo dverach, alebo na tzu druhu kusok od nej v tom spici okna (z vonka su tam potom spatatka). No a rad by som dal aj nieo do zadnych dveri. Min 13ky a asi tiez nejake vysky. Som na ne zatezeny a hlboky bas, kedy mate zalahnute v usiach a nepocujete vysky, je horsie ako nechat tam povodnu hudbu. Do plata min 20ky napojene na zosilnovac a do kufru pojde Hertz HS300D. Je to dvojcievkovy 30cm reproduktor a bedna je bandpass. Ale najskor vyriesit autoradio tak, aby mi tam zostal aj BC.

Toto je najhorsia zostava zatial co som tu cital :twisted: [-X
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

Miro528
Auto: E38 740i ´00

Utorok, 28. Apríla 2009, 09:21

Altair napísal:
ahojte mam e39 touring r.v. 2002 ake repro by ste poradili do prednych dveri a do stropu velkost a znacka :roll: a este jedna vec mam tam aj tv a pri prepinani kanalov skoci aj AV neviete kde to ma nahodou vstup

Popozeraj vsetky casti http://www.youtube.com/watch?v=zEZ-bcEYdRA zaujimave video :wink:
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

SiskoSK
Auto: BMW E39 525d Touring
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 12:46

LuCKy napísal:
No, repro vymenené. :D
Dal som Impulse Comp 5. Pri výmene som zistil, že pri výbave HiFi, sú aj kvalitnejšie repro, než tie v základnej výbave (sú výkonnejšie, s väčším magnetom, 45W, membrána nie je papierová, v základnej výbave sa používali 25W, papierová memrána).
Po výmene sú aj tak basy silnejšie a výšky už počuť aj v stredovej hlasitosti nastavenej na rádiu, pred tým som ich vždy mal naplno a bolo ich počuť tak akurát no tieto nové výšky sú úplne inde a časom sa ešte zahoria.
Výhybky som nepoužil, zosilňovač dáva už upravený signál zvlášť pre každé repro. Originál výšky aj stredy sú inak 8Ohm...
Pri vyššej hlasitosti je zvuk podstatne skreslený, čo pripisujem origo zosilňovaču ale max hlasitosť v ktorej to hrá čisto mi postačuje.
Zrejme ešte vymením zadné repro čo sú v plate a výšky v zadných dverách. Stredy v predných dverách som nechal zapojené.
Ak by mal niekto záujem, mám ešte jednu voľnú zabalenú sadu Impulse Comp 5.

LuCKy

to nie je zosilovacom ako takym, to je preto ze zosik ma malo šťavy, ked to mas na 8 ohmov
Friends on the Road.
BMW E39 525dT a BMW E46 Compact
2nd: Mitsu SpaceStar
EX: Nissan Sunny HB
EX: Fiat 128coupe

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných