... všetko o BMW ...
Ahoj,prosím Vás nemohl by jste někdo naskenovat článek včetně fotek z toho časopisu(montáž 16cm repro)a vložit je sem popř.zaslat mailem.Jsem z ČR tak časopis určitě neseženu.Díky borci!!
hogi napísal:Tak tuto to mašAhoj,prosím Vás nemohl by jste někdo naskenovat článek včetně fotek z toho časopisu(montáž 16cm repro)a vložit je sem popř.zaslat mailem.Jsem z ČR tak časopis určitě neseženu.Díky borci!!
LuCKy napísal:Len nerozumiem jednej veci. Pôvodné ozvučnice dali preč? Repro hrá rovno do dverí...?
1morok-ove riešenie sa mi zdá jednoduchšie. On vložil komponenty do pôvodných ozvučníc + ozvučnice utlmil tlmiacim matrošom.
LuCKy
Srad96 napísal:Tiež si myslím že je lepšie ponechať povodne ozvučnice.Ja som len vymenil repro na Hertz DSK 130 komp.
A rozdiel bolo naozaj počuť..A pritom som ani neutlmil ozvučnice.
Chcel by som ich ešte otvoriť do priestoru dverí.Nemáš nejaký návod ako na to??Nechcem ich zničiť a potom zháňať nové.
pysta napísal:Kazda E39 ma vlastnu ozvucnicu vo dverach. Montaznu hlbku ti sice neprezradim, ale mozes tie repra nahradit cim chces (zmestia sa vsetky normalne aftermarket 13ky), ajtak to ale bude hrat na grc. Tu ozvucnicu treba prinajmensom otvorit do dveri, najlepsie nahradit uplne, ale to uz su silne zasahy :)
ras11 napísal:zaujimavy clanok ale je tam hned jedna kravina - podla autora ma e39 v serii 10cm repro v dverach - nieze si niekto podla toho kupite aftermarket 10cm repro, IDE TAM 13CM REPRO!!!!!
ps: vymena ma caka, doma mam Sinus Live SL13, a uz sa tesim na zmenu, hudba v e39 skutocne stoji za hovno, len sa este prinutit to tam viac prekopat kua, laminovat sa mi ale vobec nechce takze stage 1 bude otvorenie ozvucnic do dveri a nalozenie 13cm sinusov + vymena vyskovych repro...
Najviac ma stve ze cely palubak je na MID-e, preto to niesom ochotny vymenit fabricke za nejake ine radio ktore by asi hralo vyrazne lepsie.
LuCKy napísal:1morok, nemáš mi začo ďakovať, čo je pravda, je pravda.
Podľa mňa si to urobil fakt dobre a to s minimálnym zásahom na pôvodné komponenty, jednoduché a účinné.
Len ja mám jeden "problém". Mám origo hifi výbavu (10x repro), čiže v predných dverách mám 3x repro. 2x repro nahradím komponentnou sadou (stredobas do ozvučnice + výškač) ale čo s tým tretím repro vedľa fukára..., čím ho nahradiť? Tiež výškačom? Či ho nechať tak a odpojiť ho?
Ďalšiu komponentnú sadu dám do zadných dverí (výškače) a do zadného plata (stredobas).
LuCKy