ono to je tak, ze tds uz dneska kupis za par korun ( samozrejme, bavim sa o tych nasich slovenskych tds,t.j = r.v. 1997, naj. 169 238 km, krasne cierne, pekne kola, folie

dovezene, prvy majitel, predna kapota prava strana 1 cm nedolieha, lava strana 0,5 cm, predne svetla pre istotu vymenene za po faceliftove, aby ti balamutil hlavu a nepovedal pravdu, ze bolo ujebane z predu kvalitne, volant zodraty po celom obvode..atd ) taketo auto si kupi srac, ktory prisiel ako tak k peniazom, aby s tym vybehol kazdy piatok, sobotu na diskoteku, tam samozrejme bude davat drifty na tom, bude tomu nakladat, aby cajka co sedi pri nom nepovedala, ze ma nejake šolave auto a tak to bude robit, az sa mu to pekne pokazi, alebo tesne pred pokazenim to da na predaj este lacnejsie ako to kupil a kupi si to napr niekto tu z klubu.. hned sa mu tam dojebe co sa len da a potom roztrubi kazdemu ze uz nikdy v zivote by TDS nekupil.. bohuzial väcsina tds co su na predaj na Slovensku su v tom horsom stave.. ja som k mojmu tds prisiel tak povediac nahodou, lebo v CR som objavil pana, ktory ho predaval.. ten pan prisiel na X5 3,0d priviedol ma k teraz uz mojmu TDS, doma mu stala este E61 530d.. po nasom rozhovore mi bolo jasne, ze ten pan sa o svoje auta maximalne stara.. po prevezeni a dôkladnej obhliadke som auto zobral.. dodnes velka spokojnost.. 525 tds je auto, ktore ta pohodlne odvezie z bodu A do bodu B pri dobrej spotrebe.. len treba najst dobry kus, o ktory bolo starane a dalej pokracovat v starostlivosti.. TDS sa samo nekazi, mozu za to ich neschopny majitelia.. cest vynimkam