... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rado520iE39
Auto: BMW X3 E83 3.0D
Kraj: Trnavský

Re: E39 - bmwradio a vstup LINE

Pondelok, 15. Októbra 2012, 13:01

Billy-sk napísal:
No kabel to ma asi 1m a mam to vlozene v tom odkladacom priestore pod volantom (trochu vlavo ku dveram). Z neho to mam rovno do radia vzadu, takze to je celkom blizko.

Vcera som testoval. Kupil som si SD kartu: Pretec SD 4GB x133 a slape dobre. Strcil som tam aj kluc aj SD kartu naraz a v takom pripade ma prednost SD karta a hra ona. Ma to velku vyhodu, lebo ak chcem prepnut na usb kluc, staci zatlacit na SD kartu ako na vypinac a ona sa vypne a povysunie a hra USB kluc. Ak chcem SD kartu, zatlacim ju a uz bezi sd karta. Cize SD karta sluzi ak velmi rychly prepinac a tym ma k dispozici 12 MP3 adresarov a nie iba 6.

nazdar kolko mas pinou v radii kde mas zapojeny tu vec? a k tomu ti dosla aj vsetka potrebna kabelaz? diky
PROTECT ME FROM WHAT I WANT

BMW X3 E83

Ondrej567
Kraj: Bratislavský

Re: E39 - bmwradio a vstup LINE

Pondelok, 15. Októbra 2012, 18:23

Kto sa nechce rýpať do rádia, tak navrhujem toto riešenie: http://m.alza.sk/energy-sistem-car-1100 ... 248038.htm

Vyskúšal som viacero značiek fm transmitterov, ale na tento sa nechytá absolútne žiaden. Kvalitné spracovanie, ovládanie, nešpatí v interiéry, ale hlavne, vynikajúci a čistý zvuk ako z CD. ODPORÚČAM z vlastnej skúsenosti!!! :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných