... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Ferinoza
Auto: E90
Kraj: Žilinský

Re: E39 - bmwradio a vstup LINE

Sobota, 26. Decembra 2009, 13:24

Caute pani ja som riesil cuvaciu kameru a cele zapojenie sam nic zlozite 1 rele 4 kable mozno by to tu niekoho zaujmalo ked tu riesite nakupovanie vseliakych kablov mne to pomohlo pri kamere inemu to moze pomoct na ten vstup ci uz audio alebo video

len neviem ci je to pre auta len z TV tunerom, ( mozno bude nieco podobne aj solo len pre BC bez obrazovky) ja to v aute mam... ale ak je to mimo temu tak to zmazte
O:)

jedna sa o 2 konektory, modry a biely
Prílohy
BMW.gif
BMW.gif (34.54 KiB) 1680 zobrazení
_________________________________________________-
EX-
Hyundai accent 1.5i
Peugeot 307cc 2.0i (shit)
:) E46 320d
:) E39 540i (Oo-ooo)
:) E39 530d touring

Billy-sk
Autor témy
Auto: BMW 525 TDS

Sobota, 26. Decembra 2009, 13:37

No nazvy MP3 to nepise (ani adresarov ani pesniciek). Len cisla: CD01, CD02 a Track01, Track02 ...

Ferinoza
Auto: E90

Sobota, 26. Decembra 2009, 13:52

Billy-sk napísal:
No nazvy MP3 to nepise (ani adresarov ani pesniciek). Len cisla: CD01, CD02 a Track01, Track02 ...

no to je pravda ako mam menic a nepise nazvy ako toto neviem ako poradit ale ked som videl ze do menicu idu len 2 ci 3 kable tak mi bolo jasne ze tam chyba niaky multimedialny kabel ... a ten menic ma celkovo 4 piny takze tam este nieco chyba... ako toto fakt netuism ...

asi bude najlepsie pouzit FM transmitter a je klud za 6 € :D
_________________________________________________-
EX-
Hyundai accent 1.5i
Peugeot 307cc 2.0i (shit)
:) E46 320d
:) E39 540i (Oo-ooo)
:) E39 530d touring

Billy-sk
Autor témy

Sobota, 26. Decembra 2009, 16:20

FM transmitter som mal a to nestoji za nic. za prve kvalita zvuku bola velmi slaba. Potom cisloval iba pesnicky, takze ziadne adresare poznal a bolo to dost odveci ovladat. Nedalo sa to ovladat volantom a podobne. Okem toho je jasne ze ten ti tiez nazvy pesniciek pisat nebude. toto zariadenie ma aj AUX vstup a mozem tam napriklad zapojit (este som ale neskusal) navigaciu, ktora ma prehravanie Mp3 aj s nazvami a ovlada sa to dotykom, ale zase to nebude ovladane volantom. Moznosti je hodne. Mne toto staci. Ber to tak ako ze mas CD menic, akurat tam nepotrebujes CD-cka. Inak nejaky BUS kabel je na tomto zariadeni a ide priamo na kable od BC, takze nie do CD menica. Mozno existuje nejaky sposob ako tu dostat napisy, ale zatial neviem ako - fakt som sa s tym bavil len 5 minut a este som nemal kedy bavit sa s tym dlhie. Mozno zajtra.

sesto
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Bratislavský

Sobota, 26. Decembra 2009, 17:52

Kupoval si aj ten Bluetooth handsfree modul?

Billy-sk
Autor témy

Sobota, 26. Decembra 2009, 19:02

Zatial nie. Zatial pouzivam ten telefon co mam v aute na dual kartu (kym zapnem na mobile bluetooth, tak zatial kludne zapnem na mobile Letovy mod a funguje karta v aute - zatial sa mi to zda jedno a neusetril by som tym ani jeden klik na mobile a takto mozem aspon vytacat na volante).

Billy-sk
Autor témy

Sobota, 26. Decembra 2009, 19:05

Este som to sice neskusal, ale vyzera to tak, ze moje BC podporuje iba 6 CD, takze asi max 6 adresarov na MP3 (aspon podla navodu). Neexistuje nejaky USB prepinac ktory by nepotreboval externe napajanie, kde by som mohol prepnut na iny kluc? Aspon na 4 porty? Potom by som prepinacom prepol vzdy na iny kluc a mal by som 6x4 adresarov na CD.

macik
Auto: bicykel
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 26. Decembra 2009, 23:40

no uma to funguje tak ze mam 6tych adresarov,presne tolko aky bol aj cd menic,na kolko cd....
vyhoda je v tom ze do kazdeho adresara si mozes dat kolko chces pesniciek a nie len tolko ako na cd...
napr....
ja mam 6 adresarov a v kazdom mam 100 pesniciek a to mi staci,aj tak si len vkuse prehadzujem.... ](*,) ](*,) ](*,)
E46----330d po fajseeee----ex

Billy-sk
Autor témy

Nedeľa, 27. Decembra 2009, 10:28

To je pravda. Na beznu jazdu to bohate staci (este je tam +1CD v CD mechanike). Na specialne ucely si pripojim Navigaciu cez AUX vstup a z nej mozem prehravat dalsie Mp3 v pripade potreby (tam je to aj s nazvami a dotykove ovladanie). Este by ma zaujimalo ako sa zapina ten AUX vstup. Zapne sa sam ked zapojim kabel alebo treba este cosi stlacit na BC?

Billy-sk
Autor témy

Pondelok, 28. Decembra 2009, 18:27

Takze dnes som to trochu poskusal. Ide naozaj max. 6 adresarov a AUX vstup funguje vtedy ked neni vlozeny ziadny USB kluc (kvalita je dobra). Ak sa vlozi kluc, tak AUX nefunguje - ak sa vyberie tak AUX funguje.

AUTOvybava
Kraj: Trenčiansky

Streda, 6. Januára 2010, 22:18

Billy-sk napísal:
FM transmitter som mal a to nestoji za nic. za prve kvalita zvuku bola velmi slaba. Potom cisloval iba pesnicky, takze ziadne adresare poznal a bolo to dost odveci ovladat. Nedalo sa to ovladat volantom a podobne. Okem toho je jasne ze ten ti tiez nazvy pesniciek pisat nebude. toto zariadenie ma aj AUX vstup a mozem tam napriklad zapojit (este som ale neskusal) navigaciu, ktora ma prehravanie Mp3 aj s nazvami a ovlada sa to dotykom, ale zase to nebude ovladane volantom. Moznosti je hodne. Mne toto staci. Ber to tak ako ze mas CD menic, akurat tam nepotrebujes CD-cka. Inak nejaky BUS kabel je na tomto zariadeni a ide priamo na kable od BC, takze nie do CD menica. Mozno existuje nejaky sposob ako tu dostat napisy, ale zatial neviem ako - fakt som sa s tym bavil len 5 minut a este som nemal kedy bavit sa s tym dlhie. Mozno zajtra.

tento transmitter http://www.autovybava.sk/fm-digital-transmitter-166-p-4730.html pracuje aj s adresarmi a zobrazuje aj nazvy pesniciek.

Billy-sk
Autor témy

Streda, 6. Januára 2010, 22:56

No vyzera dobre, ale zvuk bude aj na nom uplne plechovy, takze je to skoda penazi.

Lubeno78
Auto: BMW 525D Touring E39
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 11. Januára 2010, 21:18

Caute chlopy,

tiez uvazujem nad tym xcarlink-om, len by ma zaujimalo, kde mate vlastne "polozeny" ten samotny modul? Aku to ma dlhu kabelaz?
...nerad by som, aby mi vytrcal kdesi na palubovke

Billy-sk
Autor témy

Utorok, 12. Januára 2010, 15:02

No kabel to ma asi 1m a mam to vlozene v tom odkladacom priestore pod volantom (trochu vlavo ku dveram). Z neho to mam rovno do radia vzadu, takze to je celkom blizko.

Vcera som testoval. Kupil som si SD kartu: Pretec SD 4GB x133 a slape dobre. Strcil som tam aj kluc aj SD kartu naraz a v takom pripade ma prednost SD karta a hra ona. Ma to velku vyhodu, lebo ak chcem prepnut na usb kluc, staci zatlacit na SD kartu ako na vypinac a ona sa vypne a povysunie a hra USB kluc. Ak chcem SD kartu, zatlacim ju a uz bezi sd karta. Cize SD karta sluzi ak velmi rychly prepinac a tym ma k dispozici 12 MP3 adresarov a nie iba 6.

Picman
Auto: 525 tds

Sobota, 6. Marca 2010, 23:10

Chlapi poprosil by som o radu ako by to fungovalo ked mam len radio fabric ale na kazety a nie na cd. kde by som si prepol nieco aby som mohom pouzivat ten xcarlink ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 13 neregistrovaných