... všetko o BMW ...
hellrider napísal:. . . ja by som na to kukal jak bager na tvrdu hlinu...
jararak napísal:brunosoprano - dobre cerpadlo ukaze na impe 3,8baru, viac bohuzial nie, ked zhasnes motor, potom je tam chvilku 4 ale fakt mozno 10 sekund a znova to padne, jednoducho ten snimac viac asi neukaze. Vadne cerpadlo ukaze 3,4 a postupne menej, podla toho ako velmi je v <>.
tym nevravim, ze to cerpadlo dava len 3,8baru, len to nemam ako elektronicky zmerat, barometer sa kupi, ale az neskor, ked bude vlastna dielnicka, momentalne sa robi medzikrok ku nej
prepady sme nemerali z dovodu, ze prakticky od soboty nato nebol cas.
hellrider napísal:Zdravim,
takze ten ventil na CR cerpadle je vymeneny za novy, uz to vyzeralo ze vsetko sa len posklada a dnes ficim s autom domov..... aj sa to poskladalo... no auto sa hodilo zase do nudzaku atd... Jararak tam aj bol, ma asi info z prvej ruky presnejsie...
Mrklo sa ale podavacie cerpadlo pod vodicom, ktore bolo menene asi pred 1300 km ako som uz spominal a je udajne KO.... takze Bosch made in poland qualityje objednane nove, toto ide na reklamacku, tak snad to pojde...
Co sa tyka nafty, tankoval som na fungel novej cerpacke Benzinol tak neverim zeby to bolo tym... auto je tesny predface, no uz 142 kW.
jararak napísal:Po 4 vymenach cidiel na cr cerpadle auto konecne chytlo, slo sa na test jazdu, zrazu auto zacalo klepat a ltt sa doslo nazad do servisu. Cerpadlo uz len hreje, bublinky v hadickach sa vobec nehybali. Cerpadlo v <>
Vidim to tak, ze si idem robit zasoby na cesty, ako ked som mal s120 a v kufry vercajgbedna. Stredotlak cerpadlo, vgt ventil, rail senzor a cidlo kluky.