... všetko o BMW ...
bigcatno4 napísal:Lenze ty porovnavas 523i s 520i LCI (vyrabana od r. 2000), ktorej spravili aj nejake upravy v motore, vyzera to tak. Starsia 520i ma o 15 kW menej ako tvoja. Jedine 2 motory, ktore si boli vykonovo podobne, su 525i (141 kW) a 528i (142 kW). Tam sa da dosianut vo vyssich RPM z tej 528-cky vykon vymenou sania za sirsie/kratsie. Mozno, ze to Nemci robili kvoli PZP...???Caute chalani mozno som spatne hladal ale nic taketo som tu nenasiel. Chcel by som vediet akym stylom bolo vlastne to moje auto stiahnute o vykon, zevraj to bolo koli emisiim. Je to 2.5 liter rok 98 ale vykonovo je na tom rovnako ako 2.0 liter novsieho modeloveho roku. Neviem ci to bolo urobene len nejak softwarovo alebo tam pouzili nejku inu vacku a podobne. Bavil som sa o tom uz s jednym typkom a ten mi tvrdil ze je to strasne komlpikovane dostat z toho vykon. S BMW nemam v tomto ohlade skusenosti ale nemyslim si ze by to malo byt tak moc ine ked vsetko ostatne je identicke s 2 litrom aj s 2.8 litrom... Je tam rovnake sanie, svody, aj ine diely tak si neviem rady... Diky za vsetky postrehy...