Folia bola in pred 105rokmi ale teraz ked to vidim na aute dviha sa mi zaludok,a tvrdit ze to vyzera lepsie ako drevo
neviem ci bola folia inn pred sto rokmi... ale je tam original to vygrcane akozedrevo a to podla mna vyzera ovela horsie... tak ci tak idem normalne tie listy nastriekat na nejaku ralku... vyberiem si aku, ale skor sa mi v tomto pripade paci nieco tmavsie ako strieborne. tie sa hodia s mpaketom a kozou ale k tomuto neviem...
Ja mam kremovu kozu a klasicky tie listy mam to obycajne drevo. Na pake mam to drevo sice alebo po boku mam cierne. Odfotim to (nechce sa mi ist teraz na dvor :) ) Ked som nemal BMW nevedel som si predstavit to drevo v aute,ked som si kupil tak celkom pohode.Vymenil by som ich velmi rad ale neviem co by sa ktomu hodilo pretoze mam kremovy cely interier a to drevo tam ladi
tak presne pre toto by som nechcel beige interier este v kozi.... skratka tu latka vedie, po sto rokoch ta koza vyzera otrasne a renovacia musi byt strasne draha... ale to drevo tam pasne ale otackomer s cislom konciacim na 7, tak je to spravne
v pohode nemyslel som to nijak zle, ta druha fotka uz je lepsia :) inak mne sa tiez paci viac koza, hned by som bral Mkove sedacky v ciernej kozi a k tomu tie strieborne listy... ale tieto latkove cierne su v podstate ok, ja svoje listy idem streknut do dakej ralky... uvidim co si vyberiem
ja tiez zeriem tie M sedacky a v tom pripade aj ten strieborny dekor na tej prvej fotke na prvej strane, to auto vyzera uplne inak zvnutra.. ja mam len tie latkove obyc, ktore vobec nie su zle, ale normalne som pochyboval o striebornej folii na listy preto som kupil ciernu