... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

erik 599
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

cierny dym

Štvrtok, 15. Decembra 2011, 19:12

zdravym vsetkych nevedel by mi tu niekto poradit dobreho machanika na TDS v okoli PARTIZANSKEHO, TOPOLCIAN ALEBO BANOVIEC N. BEBRAVOU. ale hladam naozaj niekoho dobreho co sa ozaj tomu rozumie na nie nejakeho mudralanta.potrebujem odstranit dymivost .

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: cierny dym

Štvrtok, 15. Decembra 2011, 20:42

erik 599 napísal:
zdravym vsetkych nevedel by mi tu niekto poradit dobreho machanika na TDS v okoli PARTIZANSKEHO, TOPOLCIAN ALEBO BANOVIEC N. BEBRAVOU. ale hladam naozaj niekoho dobreho co sa ozaj tomu rozumie na nie nejakeho mudralanta.potrebujem odstranit dymivost .

skus napisať "antonvrabel"ovy ked sa tu sam neozve. je asi bližšie k tebe :wink:

Užívateľov profilový obrázok
dufusko
Auto: E39 Touring
Kraj: Banskobystrický

Re: cierny dym

Piatok, 16. Decembra 2011, 19:25

Ja poznám tohoto , robil mi čerpadlo a rozvody na moje tds-o. Spokojnosť , auto nedymi , taha a čerpadlo netecie :D
http://www.bmwservis.sk/uvod.html

erik 599 napísal:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných