... všetko o BMW ...
Milaano napísal:Pedal moze ist dole pri prudkom brzdeni, coz je brzdovy asistent. Mal som to na E66 a ozaj to brzdilo za mna zoparkratosobne si myslim ze ano, robi to aj na autach zn. skoda, vw atd. ze vraj ten pedal ide dole koli brzovemu asistentovi, ak by si mal zly valec alebo netesnost v brzdovom systeme tak by ti to robilo aj pri vypnutom motore. mne sa to chova tak isto, popozeral som fora a neni som jediny. takze pohoda.
moila napísal:JJ opis bol super, vcera som to pozrel a nemam tam ziadnu brzdovu kvapalinu. Aj ked som hned dolial a kvapalina sa hned nikam nestracala, nepomohlo, uz je to zavzdusnene. Auto je uz u mechanika, neni normalne aby sa stratila cela nadrzka, mozno sa sice stracala roky, ale dost na figu ked je takato schovana...
Tymto pozdravujem debilov v bmw, ktory umiestnili nadrzku pod pelovy filter, aby nebola jednoducho pristupna na kontrolu, ci clovek ma, ci nema brzdovku...ko**ti
csuka530d napísal:
moila co na brzdovej kvapaline chces preboha kontrolovat , ked je v nadrzke malo tak ti to auto signalizuje ani umiestnením nevydim problém
aspon to tam nespati ako palivový filter
inak ani ja som ho nevedel najsť![]()
![]()
![]()
![]()
po tom co mi to signalizovala kontrolka
KoZi_man napísal:Zdravím dneska se mi stala nepřijemná věc.
Ráno jsem skočil do auta, nastartuju a zjistil jsem, že mi nejde pořádně sešlápnout pedál brzdy. Spěchal jem, tak jsem i přesto vyrazil.
Jel jsem cca 30 km a auto skoro nebrzdilo, musel jsem na to dupnout, abych vůbec zastavil.
No asi v půlce cesty se mi na křižovatce stala věc, že jsem zabrzdil a nejspíš se mi zaskenuly brzdy, jelikož jsme se nemohl rozjet, nechtěl jsme to trápit, ale šlapal jsem na plyn a stál jsem :)
Nahodil jsem 4 blinkry a vypnul motor cca po 5 min brzdy samy povolily, tak jsem lehounce zmáčknul brzdu, abych zařadil D, a jel jsem dál a dobrždoval ruční brzdou... (sranda to nebyla)
Pak jsem zastavil v podzemních garažích spocenej jak idiot a šel si zařídit věci...
No vrátil jsem se nastartoval a vše OK. Zpáteční cesta už byla OK.
Auto stálo přes noc venku bylo pud nulou cca -7.
Jak jsem tak četl, nádobka na kapalinu je pod pilovým filterm.
Co se mohlo stát ?
díky
KoZi_man napísal:Když to vysuším , nevím kde se nachazí stejně jako nádobka na brzd. kapalinu ?
Takže to není žádnej problém ? Jen konstruktivní...