... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Johnny_R6
Autor témy
Auto: E38 728iA, X5 E53 V8
Kraj: Nitriansky

Re: BMW E39 PO BURACKE NESTARTUJE :( [cvakanie a nic viac]

Utorok, 28. Decembra 2010, 14:06

no prerusene alebo pretrhnute kable nikde nevidno no co je predna vrtula na chladici v takej ochrannej klietke tak znej ide konektor a nemam ktomu dalsi ktory by to spinal , pri naraze sa vytrhli kable a konektor je KO , potom dalej v aute neni voda ani brzdovka inak chladice vsetko tam je , myslis ze by to mohlo robit koli tym kvapalinam ?

Dalej odber na baterke klesa ci je kluc zapnuty alebo vypnuty .. nechapem tomu inak auto nebolo burane nejak extra moc s napravami nic nebolo akurat bol chyteny vrch nad vystuhou tu je foto (http://img543.imageshack.us/i/dsc02546x.jpg/)
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto ;-)
EX E53 X5
EX E39 525dT "VermontGreen"
EX E46 320dTA 2001

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Utorok, 28. Decembra 2010, 14:20

Tie kvapaliny tam treba naliat, hoci sa brzdy nebudu ovzdusnovat, ale aspon aby sa oblbli snimace, ze tam nieco je. Ale tie relatka ako tam cvakaju a ta pristrojka blika, to sa mi neako nezda, to nebude iba tymi kvapalinami.

Ten snimac oleja na olej. vani, fakt ho treba pozriet, lebo aj pristrojovka Ti blika ze s olejom nieco nieje v poriadku. Ja som mal tiez buracku, nic velke len taky mali tukes s boku, nic len blatnik to schytal. Jeden silentblok mi to utrhlo a snimac to len tak-tak obyslo, na naprave bolo vydno kde sa otlacil, nastastie sa mu nic nestalo. On je vlasten zapusteny dnu, cim by mal byt chraneny, ale zabudli na konektor, ten trci vonku.

Odber nastane lebo sa zapnu zhavice, pokles napetia na baterke by mal byt nieco okolo 1V az 2V, max. neake 3volty, podla velkosti a stavu baterie

Johnny_R6
Autor témy
Auto: E38 728iA, X5 E53 V8
Kraj: Nitriansky

Utorok, 28. Decembra 2010, 15:04

bol som mrknut ten snimac oleja , je vporiadku , vycvakol som konektor , vyfukal a dal naspet .. neskusal som to natocit lebo bateria je uz slaba, sice jeto 100A a mala 12.5 nieco volta ale po dlhom skusani sa doriadila na 10 nieco .. o chvilu idem pre novu bateriu ,nalejem tu brzdovku a vodu do chladicov a uvidim co to povie ale tiez to cvakanie nejde do hlavy ani mne , nechapem co to moze robit , kable co idu pod autom su urcite skryte a okolo motora nevyzera byt prerusene nic
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto ;-)
EX E53 X5
EX E39 525dT "VermontGreen"
EX E46 320dTA 2001

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných