... všetko o BMW ...
jararak napísal:sruby musis samostatne ak chces kupovat, ja som menil len gumy
ViktorDDD napísal:napr. vlezieš do jamy pod auto a pichneš niekde k náprave pajser a zakýveš s ňou, budeš vidieť či tie silenty držia dobre alebo je v nich guma natrhnutá a hýbu sa
ViktorDDD napísal:na e34 som zistil, a tam sú tie silenty skoro rovnaké, len sú 2 a nie 4, a tiež bolo vidieť vôľu keď som zahojdal s autom so zaradeným kvaltom dopredu-dozadu
ale na e39 som to nemenil, tak sorry za mylné info odomňa
tomikadze napísal:Chalani takze k plavaniu bmw sa.dnes pridruzil zajac v 90 km/h... sleha vpravo dole...hmlovka vrazena dnu...vytrhnuta..maly plastovy podbeh.fuc...a ten plast kde je ta tycinka...zrejme vonkajsi.teplomer na.kasu... je tam konektor.ktory som.odpojil a auto ukazuje -40stupnov... nema to.vplyv na.predhrev nafty alebo kurenie? Mozem.to nechat zatial odpojene? Nema to.na com.drzat... plus mam pocit ze.auto taha dolava... na oko na.naprave nevidiet poskodenie ale taha... mate niekto skusenost co s tym???
tomikadze napísal:Jedine, na co to ma vplyv, ze budes mat permanentne vyhrievane spataky na max. vykon. Ja mam dojebany teplomer asi 4 mesiace a ukazuje mi +46 st. Preto som ho tam nechal zapojeny, aby mi nevyhrievali stale zrkadla, no par tyzdnov dozadu som ho zasa odpojil, aby fugoval vyhrev, kedze uz tu mam snehje tam konektor.ktory som.odpojil a auto ukazuje -40stupnov... nema to.vplyv na.predhrev nafty alebo kurenie? Mozem.to nechat zatial odpojene?
csuka530d napísal:geometria kvôly zajacovi???????
kurva nebol to tento:::![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.google.sk/search?biw=1600&b ... B600%3B408
- 40 môže ostať . no kuriť ti to bude mmožno o to viac
klime je to jedno v zime nezapínaš či hej?