... všetko o BMW ...
speki napísal:To ste mi daly chrobaka do hlavy.
520i alebo 530d![]()
Zase som na zaciatku.
Rcne najazdim 15000-20000km nie vela ale otec jazdi na kamione.
V ktorom mesiaci a roku auto preslo FL? Chcem urcite po FL.
Kolko asi vydrzi turbo?
speki napísal:Pre bezneho cloveka ktory tankuje na pumpe liter nafty za 45sk je diesel uplne nezaujimavy.Ja byt bez zdroja tak volim 530iTo ste mi daly chrobaka do hlavy.
520i alebo 530d![]()
Zase som na zaciatku.
Rcne najazdim 15000-20000km nie vela ale otec jazdi na kamione.
V ktorom mesiaci a roku auto preslo FL? Chcem urcite po FL.
Kolko asi vydrzi turbo?
atc525 napísal:No povedzme ze je to doooost zjednodusene povedane
MarcusAurelius napísal:FL prisiel v roku 2000 ale presne v ktorom mesiaci neviem..
je tu jedna recenzia ak ta to zaujima tak si ju pozri mozno ti to ulahci rozhodovanie
http://www.tipcar.cz/recenze_ojetin_bmw_5_(e39)_-_vzornak_s_dusi_sportovce-1411.html
-myslim si ze brat bmw5 po FL je dobra volba :) lenze to bude aj kusok drahsie.. a ak velmo tuzis po nejakom diesli tak po Facelifte sa odstranilo niekolko zavaznych chyb motorv a od toho roku 2000, 2001 uz boli tie auta ovela spolahlivejsie..
a tu niekto spominal, ze co vydrzi take turbo...
mno ked kuris tomu na studeno alebo slapes niekde podialnici a drzis auto v otackach vtedy sa turbo vacsinou prehrieva a ked mu nenechas kusok oddychu vedie to vacsinou k jeho poskodeniu.. nemam to overene v praxi bo nemam v aute turbo ale cital som o tom nieco..
zhmp napísal:Ak diesel tak jedine 3L....pre nas všetkych bmw fanušikov mam jednu info..
3L diesel bol vyhlásneny za najkvalitnejší seriovo montovany motor na svete a to je už čo povedat...klobúk dole...:-)))
A čo sa tyka turba...tak jednemu vydrží 150 000km a inemu 5000km....už som videl v riti turbo aj po 3000 km,ale ako sa hovori komu nieje rady tomu nieje pomoci...:-))turbo treba vždy nechat dochladiť, a tym padom aj hlava sa dochladi a nebude žiaden puk......:-)))potom vydrží!!!!!A samozrejme nepeckovat studenemu dieselu.... Ked maš naftu tak sa voz...:-))))![]()
![]()
speki napísal:Nova dilema 530d po FL automat alebo manual?
airbone napísal:A preco je to tak? Nemam teraz prehlad co stoji nafta na sk, ale ked som bol pred dvoma tyzdnami, tak ma v BA zabili cenou ze 37sk/l.
Pekne.
Pre porovnanie, v holandsku stoji liter nafty 0,98EUR a SHELL V-POWER 1.08EUR. Aspon vidime ako nas nasa vlada podoporuje...