... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

BrunoSoprano

Re: 530d vykon

Utorok, 16. Júla 2013, 14:24

el_dodis napísal:
Ja si zas nemyslim,ze to je v uplnom poriadku...podobny "problem" som badal aj ja na mojej 525d...pri preradeni na vyssi prevodovy stupen som pozoroval 2-3 sek. "turbo dieru" inak povedane auto trebars pri preradeni z 3 do 4 ako keby "zaspalo" na 2-3 sek., az dokym nenabralo potrebne otacky (okolo 1900-2000...potom sa prebudili zvysne poniky a vsetko islo ako malo, az kym som znova nepreradil do 5...potom opat nasledovalo to,co som pisal vyssie... Tato "vykonova diera" bola coraz vacsia a v konecnom stadiu som musel cakat az do cca 2000-2500 ot., aby sa tie kone vobec aj prebudili... Diagnostika ukazala zle hodnoty na jednej tryske...vysledok po teste a 1 dna v servise: 3 trysky na vymenu, vsetky hadice k turbu nove + podtlakova hadica.
Po vymene auto ide znova ako ma...pozvolna zrychluje uz od 1300 otacok...pri 1500 uz nabera razanciu, ale hlavne pri preradeni nemam ziadnu (ano ziadnu!) "turbo dieru" na hocktorom prevodovom stupni.

Btw. Turbo mam povodne, trysky boli tiez, najazdene 260 tisic.

presne takto to má ísť ako píšeš :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných