Streda, 15. Októbra 2014, 15:39
chalani uz zacinam byt zufaly.
najprv mi zacalo auto po studenom starte triast a mat nepravidelny chod. asi 30s az 1m. pripisujem to KO separatoru a je najvyssi cas menit olej, uz ma nabehane 11000. no problem nastal po tom co mi ostala v ruke tenka hadicka od separatora aj ked pochybujem, ze to ma na svedomi.
rano a poobede ked je motor studeny nenastartujem. teda nastartujem ale takto:
otocim kluc do 2 polohy, cerpadlo natlaci benzin, otocim do startu, pastorok sa vysunie motorom trhne (nepretoci len sa sprava ako zadrety) a vsetko zhasne okrem led osvetlenia interieru (cize pokles napetia). nastartujem az na 2,3,4,5... pokus. zvecsa tak, ze vratim kluc do 1 polohy a znova startujem, chyti, valce sa hadaju a po minute normalne stupnu otacky nad 1000 zvuk valcov je uz cisty a otacky pomaly klesaju.
baterku som nechal 12 hodin na nabijacke, po prvom nastartovani chyti hned no ten prvy studeny nepretoci motorom. akonahle vsak pretoci tak chyta na lusknutie......
obavam sa startera, teda pridreteho loziska ale to by ani na druhe startovanie nechytil hned.
mozno to s tym nesuvisi ale teraz ma este napadlo. cidlo hladiny chladiacej mi hlasi nizku hladinu aj ked som dolieval a odvzdusnoval.
dake napady?
Naposledy upravil/-a
EBOLA v Pondelok, 1. Decembra 2014, 15:14, upravené celkom 4 krát.