... všetko o BMW ...
xtreme napísal:len sa pytam bo mi neslo do hlavydik za vysvetlenie. . pekne to je. .idem aj ja do toho.. hadam cez leto to zbucham.. zatim nechcem chodit dogitovany : D
a s tymi listami pod dverami nemas nejaky napad?
Bmw666 napísal:presne tak pani secko pod dverami vybrusit zneskodnit hrdzu a silikon to istikua newym jaku farbu nanho hodit,jedine ma napada biela perlet no dufam ze to nebude teple
xtreme napísal:biela je nadherna.. hned by som siel do toho, lenze pri prepise farby by som nepresiel asik originalitou tak nemozem..
Doodoo8 napísal:ou jee,..nahodou to wyzera celkom fajndaj este foto tak trocha s dialky,..tiez by som to tak urobil moje listy na prednych dwerach pomaly koncia na soferovej strane a blatniku,..
Bmw666 napísal:nj ja mam cistu dilemu skor by som dal ciernu matnu ale asi dam nakonec bielu
Helldiver napísal:Biela je na tom aute paradna, ale urcite by som teraz nalakoval aj listy v naraznikoch (aj ked je to neprakticke).
Dogg88 napísal:
Suhlasim s Helldiverom ale osobne by som radsej vymenil uz aj narazniky za nejake bez list, alebop na nich zahladil listy lebo takto mi na tych dverach cosy chyba...asi bol lepsi napad "iba" zalakovat listy
PATO_SN napísal:no skor by som rozmyslal nadtym zeby som to daval do farby ako ich rusit .. ale vyzera to super ... ten postup je taky ako si pisal ?? lebo rozmyslal som nadtym lebo teraz budem striekat auto tak aby sa to urobilo naraz
Doodoo8 napísal:ou jee,..nahodou to wyzera celkom fajndaj este foto tak trocha s dialky,..tiez by som to tak urobil moje listy na prednych dwerach pomaly koncia na soferovej strane a blatniku,..