... všetko o BMW ...
xtreme napísal:najprv z vonku so sklenym vlaknom z vnutra laminat a este trocha zivice ci co to bolo ostatne poznas hlinikovy a zlty git a zvnutra mi to este prebehol zo sklenym a este to zalil gumoasvaltom a auto dava do plnicu tak az cez vykend foto ale na 100% viem ze nic nebude praskat a hnithm.. ked davas prispevok tak dole mas ,,nazov suboru" tam si ho najdes v pc a das pridat.. zial idu pridavat len po jednom.. ak ti to nepojde tak mi posli na mail. ja to tu dam.. som fest zvedavy..
a to uz mas urobene? ako si to robil? polygitom so sklenym vlaknom ci laminatom alebo zvaral?
GOOSE napísal:#-o
Hehe najprv zahladit lišty (co je mimo ineho dost vazne zasahovanie do dezignu automobilu a pokazí to líniu a celistvosť) a potom na to iste miesto nalepit iné lišty......
Hehe sorry
A nerozmyslali ste nad tym dat ich do laku?
Hehe najprv zahladit lišty (co je mimo ineho dost vazne zasahovanie do dezignu automobilu a pokazí to líniu a celistvosť) a potom na to iste miesto nalepit iné lišty......
Hehe sorry
xtreme napísal:super..![]()
strasne sa tesim na fotky.. len stale nechapem trosku naco to aj zvnutra laminoval.. alebo neviem ci si dobre rozumieme.. tu drazku po listach proste len sklenym vlaknom prebehol? ja som rozmyslal prave tam dat laminat a na to az polygit so sklenym vlaknom a jemny atd.. zvnutra by som dal len ten gumoasfalt..
Bmw666 napísal:z vonku ked das skleny git tak ti cez tie male otvory vytrcaju z vnutra slimaci a ked tam das pasku a zalejes ich zivicou tak,ked to stvrdne je to lepsie jak hned gumoasvalt ne?ja wym mozno pre nekeho p.c.w.n.
xtreme napísal:len sa pytam bo mi neslo do hlavydik za vysvetlenie. . pekne to je. .idem aj ja do toho.. hadam cez leto to zbucham.. zatim nechcem chodit dogitovany : D
a s tymi listami pod dverami nemas nejaky napad?