... všetko o BMW ...
mosqo napísal:no jeto troška dost nataku malu vec ..nevieš oneakych ND na pedaj ,interier alebo ext...ale hlavne ten interier ,chcem kožene čierne sedanky vyhrievane ,aj boky dveri a pristrojovku tieš aj sdrevenimy lištami ,a zadne ele oknanie je to problem v origo bmw napriklad, tam mas aj cenu v eurach
mosqo napísal:no šak jasne to musim kupit ,počuj a taky samosvor je lepši ako obyčajny diferak že?no myslim ze to nie je vela a v tomto pripade na velkosti nezaleziskor si myslim ze zainvestuj do toho snimaca a celkovo do toho aby bolo auto v technicky v stoprecentnom stave a az potom ries kozmeticke veci
ale je to na tebe ked tak si pozri sekciu "predaj nahradnych dielov"
mosqo napísal:tak toby sa potom oplatilo uš natej 2.5ke ,kamarad si chel kupit E36 ,ras som mu požičal moju E34 a teras je pevne rozhodnuty na E34ku a chcel by 2.5L motor a počul som že 525ky robily pozinkovane kasne je to pravda?alebo to zavisi aj od roku vyroby?urcite len si myslim ze v tvojom pripade myslim tym vykon je to zbytocna investicia ten 2liter je ozaj len na take chill jazdenie
mosqo napísal:ja som vždy chcel len bmw ešte ked som mal 17rokov som poceste doškoly išol poulici a stalo tam 5kove bmw ,nižšia rada od E34 a ras bolo napredaj a nekdo miho vyfukol,potom som nanete našol E34 a ine som nechcelno e34 je super auto a za tie prachy neni o com... a co sa tyka toho pozinkovania tak urcite zalezi od roku vyroby a vsetky e34 boli aspon ciastocne pozinkovane co viem ale skus hladat uz sa to tu riesilo