... všetko o BMW ...
mosqo napísal:no veru ,moje ma najazdene asi 227 tis .km ,neviem to presne lebo mi vynechava display ,natie kilometre to stale ide dobre s0-100za neakych 7-8s a dalo mi to vpohode 230 aj to som sa čudoval ,len tu taku rychlost moc nevyužijem apredsa kamsa aj budem ponahlat:D....ras som sa išol večer prevest dojednej dediny a počas jazdy mi zazvonil s palubovky taky slabši tón a nat regulaciou kurenia neviem čisatomu povie palubny pc ,lebo tomi ukazuje iba hodiny,datum,a teplotu ..tak potom zazneni tonu mi ukazalo vonkajšiu teplotu ,trochu čudne lebo inokedy mito neukaženo ja ked som v 16tich "objavil" znacku bmw tak ti poviem ze e34 (vtedy este neznali s kamaratom sme jej hovorili tá od e30ny:D) sa mi pacila najmenej takmer vobec zo vsetkych bmw ale uz je to naopak a cim dlhsie ju mam tak sa mi viac a viac lubi a co sa tyka tych oprav tak to urob ako najlepsie budes moct lebo to auto si to zasluzi lebo ako vidim niekotre e34 ciste sroty a je ich skoda myslim ze aj ked nie dizajnovo ale technicky a vybavou este budu dlho konkurencie schopne
karol520i napísal:no veru ,moje ma najazdene asi 227 tis .km ,neviem to presne lebo mi vynechava display ,natie kilometre to stale ide dobre s0-100za neakych 7-8s a dalo mi to vpohode 230 aj to som sa čudoval ,len tu taku rychlost moc nevyužijem apredsa kamsa aj budem ponahlat:D....ras som sa išol večer prevest dojednej dediny a počas jazdy mi zazvonil s palubovky taky slabši tón a nat regulaciou kurenia neviem čisatomu povie palubny pc ,lebo tomi ukazuje iba hodiny,datum,a teplotu ..tak potom zazneni tonu mi ukazalo vonkajšiu teplotu ,trochu čudne lebo inokedy mito neukaže
Thorien napísal:noo povedal by som že dost vymoženosti na ten rok vyroby ,vydim že som ešte nezistil čo sa vmojom autičku šetko skrívano tak ten ton ta upozornuje ze je vonku pod 3 stupne a moze byt namraza na ceste .. tou hodnotou 3 si nie som isty ale mne to dnes piplo tiez :)
mosqo napísal:heh možno že ano ,len chcel bysom nahodit 17" kola ,neako tak vpredu 235/45 a dozadu 245/45 ,je stym vela vybavovania aby som to nemal načierno?počul som o neakom protokolezaujimave hodnoty nemas ty nahodou 2.5liter?
karol520i napísal:heh možno že ano ,len chcel bysom nahodit 17" kola ,neako tak vpredu 235/45 a dozadu 245/45 ,je stym vela vybavovania aby som to nemal načierno?počul som o neakom protokole