... všetko o BMW ...
bnykolass napísal:Vidim ze sa naplno venujes opravam svojeho milacika :)
Myslim si ze 88% e34 ma tento problem co opisujes. Umna to nefungovalo zatial na ziadnej. Skusal som menit aj panel kurenia no stale neuspesne. Moj problem riesim vymenou celeho klimaboxu za automaticku klimu (klimatronik). Mozno by som to skusil rozobrat a vycistit kontakty.
wmax napísal:...tiez mi to robi(lo),mne to zacne kurit az ked dam nad 22* -25* u spolujazdca..a tiez sa si myslim ze to je ten vodny ventil...asi sa ti sekol v otvorenej polohe a vali cez neho tepla voda,da sa to precistit,byva to zanesene vodnym kamenom..ja som s toho vybral nejaky silikon alebo co to bolo,pozri moj pribeh mam to tam rozobrate..
maniaczv napísal:mne to zase stale kurilo na celne sklo a na nohy chybu som mal vo ventile \ Vodny ventil \ na strane vodica v motorovom priestore ..
maniaczv napísal:
tu som ti to pisal najdes to na strane vodica hore ako je poistkova skrina tak hned nad \ vedla vid foto ..
takto to priblizne vyzera aj na e34 .... rozobrat to nieje problem odkrutis par skurtiek potom pasky povolis das prec hadice a je to narocnost tak 3 z 10 a cas tak 10 minut demontaz .. robit to samozrejme ked mas vychladnute auto ..
fotka dva tam kde je ta para to je vodny ventil ..
maniaczv napísal:ak mozem odporucit niekedy sa oplati pozriet aj uja Googla ..
mas tu postup ako na to napr ...
http://translate.google.sk/translate?hl ... 6bih%3D675
maniaczv napísal:tak zohnat dakeho dobraka co ti pozicia jeho panel a prehodit do svojho ... lebo ked budes rozoberat ventil je tam teoreticka moznost ze poskodis ...