... všetko o BMW ...
maniaczv napísal:dnes som nasiel aj moj panel v krabici a tiez ide lahsie a ten lavy ked dam na polohu uplne dolava tak cvakne ako keby sa vypol ...
Suit napísal:Niesom si 100% isty, ze je to tak, ale co som vycital, tak pravy nastavovac teploty funguje len ked lavy nieje zaisteny. Cize ak mas lavy zacvaknuty v studenej polohe, tak pravy mozes mat naplno v teplej a aj tak pojde studeny. A zase naopak, ak budes mat lavy zacvaknuty naplno v teplom, tak pravy mozes mat na studeno a aj tak by mal ist teply. No a teda ak bude odcvaknuty, teda medzi dorazmy, tak by mala kazda strana regovat na nastavenu teplotu.
maniaczv napísal:skus s niekym byt pri aute ty bud pri tom ventile a nech ti toci kurenim musi ti to tam cvakat ked das teplo cvakne a ked naspat cvakne ... lenze to prt aj tak budes vediet lebo .. mozno ti bude cvakat ale len jedna strana najlepsie je to zistit ked to rozoberes ..
cize nejlepsie ale asi bude aby si mal aj nove poruke alebo dake funkcne pasuje aj z e32 mam to z toho teraz a pekne to fici mozno to pasuje aj z e36 dake veci som musel prehodit ale ide to bez problemov ..
ja som to mal takto zlomene ..
starynovy napísal:To tie srandy tam spadnute su odlomene?