no ale motor sa zacal konecne spravat ako sa ma.poznam ten pocit,moja predosla e34 slapala velmi dobre.a cena tej neoriginalnej vahy vzduch v porovnani s bosh nie je vsetko plane co je lacne..uvydim na zivotnosti...problem vyrieseny dufam....a navyse mam novy termostat,novy potak skrtiacej klapky a vahu vzduchu,uz len novy diel medzi sedackou a plynovym pedalom a vsetko bude na leto uz len vyvaryt,nejake tie dizajn vylepsenia ...a budem happy...chcel by som zeleny kryklavy lak na moje afticko...uz len to leto.....dnes snezi ako najate od piatka vecera napadlo 80 cm noveho snehu
Tu nastastie len 25 nebyt odmeku cestari su v prd.ely Co sa tyka tej vahy moc dobrych slov som na Noname nepocul ja som zohnal za 50 pouzivanu ale Bosch, ono pokial je vaha OK tak funguje ked sa ti pokasle ten dratik ze sa ti pretrhne alebo podobne je to jedno ci znacka ci nie.
si aj ja uz davno myslim.ked ma nieco vydrzat nemusi to bit zrovna znackove,mnohokrat sa platia pridr**ane peniaze len za meno a samotny produkt je total shit,ale co uz,kupene testi atd.uz sa tesim do prace...cez noc znova napadalo a debkovia vobec nesolia
no tak sme tu znova..kupenie vahy vzduchu odstranilo problemy s kolisanim otacok na volnobehu,spotreba sla tiez o kus dole.otacky su stabilne aj po opetovnych startoch.ukazatel spotreby uz nelieta v hraniciach 30L ale sa ma problem dostat do 20L.takze vrele odporucam