... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:Este ho ani nemas a uz hladas fachmanaNiekto tu raz napisal peknu vec. Citujem "Ak dokazes uzivit TDS, dokazes uzivit aj M5"
Noniečo na tom bude, ono je to zas vďačné auto nemôžem povedať naň ani slovo len tie základy treba dodržiavať.
Motor s citom zahrievať, mať nastavené na poriadok čerpadlo, meniť olej ( Origo á 6500 km) čiže cca každých 5000, vzduchový f. a tak, postupne vymieňať pomaly všetky súčiastky .. ( Napr. Prasiatka, vpredu lepšie brzdy(strmene),skorodované brzdové a palivové trubky, všemožné tečúce hadice a hadičky, niektorá kabeláž, napinacia kladka and comp. ,Klíma v riti,spínačka,..
Nočná mora: (stalo sa) prasknutá hlava valcov - naozaj to treba zahriať, čerpadlo keď umrie tak si tiež priprav zelené bankovky...Odmena: pekné nostalgické vozenie, fajn výkon na obiehanie kolón a uspokojenie potrieb bezneho vodiča, spotreba kľudne 6,5 -7 litrov komb. s manévrami , zvuk malého kamióna a pritom pojde aj bokom ale odkedy som dal zadok na poriadok tak určite nie. Uvedené je len môj názor a skúsenosť .som majiteľ tds 6 rokov