... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:
Este ho ani nemas a uz hladas fachmanaNiekto tu raz napisal peknu vec. Citujem "Ak dokazes uzivit TDS, dokazes uzivit aj M5"
ViktorDDD napísal:každý mladý chalan čo si čerstvo spraví vodičák a má 1000€ vo vrecku chce samozrejme BMW aby bol frajer ale samozrejme na uživenie už moc nemá tak zoberie diesel ale v tom rozpočte sa nenájde ani pekná 324d ale on si zoberie 525TDS najlacnejšiu ktorú na autobazareu nájde, potom s tým robí frajeriny ale pritom si neuvedomuje že kúpil posledný šrot a začne sa kaziť ale ani na naftu nemá nie to ešte na nejaké opravy tak šup predať niekomu ale aby na tom aj niečo zarobil, a nový majiteľ len nadáva že aké je to TDS o ničom, ja som kúpu môjho TDS neoľutoval, nekúpil som najlacnejšie, ale predchádzajúci majiteľ bol fandou značky a autu dal všetko čo to potrebovalo, takže ja mám radosť z jazdy
starynovy napísal:Budto nevies servisovat alebo jazdit, ja som spravil asi skurvene nadstandartny servis na svoj sucasny najazd a stale som malicko v pluse v nakladoch oproti benzinu s rovnakym vykonom. Pravda je, ze neratam cas, to by bolo potom ine.. ale da sa povedat ze ma to "bavi", takze tazko ratat konicek.
starynovy napísal:Budto nevies servisovat alebo jazdit, ja som spravil asi skurvene nadstandartny servis na svoj sucasny najazd a stale som malicko v pluse v nakladoch oproti benzinu s rovnakym vykonom. Pravda je, ze neratam cas, to by bolo potom ine.. ale da sa povedat ze ma to "bavi", takze tazko ratat konicek.