... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

TORETO
Autor témy
Auto: BMW 524 M
Kraj: Bratislavský

AKO SA NASTAVUJE NAFTOVE čERPADLO NA 524

Sobota, 20. Júna 2009, 20:56

NEVIE MI NIEKTO PORADIť AKO SA NASTAVUJE NAFTOVÉ čERPADLO NA 524, REMENOVÝ ROZVOD ,
ROZVODOVÝ REMEŇ MÁM DOLE ROZVOD NASATAVENÝ , ALE čERPADLO NETUšIM AKO SA NASTAVUJE
.
CELÝ PROBLÉM JE TEN, žE SOM KÚPIL BMW NEPOJAZDNÉ ZA PÁR šUPEK ,ALE NEšLO, PRETO LEBO AKÝSI CHLAPCI NA TOM ROBILI ROZVODY A ZLE NASTAVILI čERPADLO A NAJPRV TO VôBEC NEVSTREKOVALO,
ALE BOL TAM ZLÝ JEDEN SPÍNACÍ VENTYL NA čERPADLE, TEN SOM VYMENIL TERAZ Už čERPADLO VSTREKUJE
NAFTU DO VSTREKOV, ALE ANI ZA TÚ PIč NEJDE, JE PRAVDA, ŽE MOŽE BYŤ NIEČO S TRISKAMI, ALE
NEMOžE MAŤ VŠETKÝCH 6 ZLÝCH A KEĎ LEN 3 BY FUNGOVALI ,TAK TO MUSÍ NATOčIť ALE NEJDE.
žHAVIčE SU NOVÉ. NEVIEM SI RADY, NEVIE MI NIEKTO PORADIť ?

JA SI MYSLÍM, žE čERPADLO JE ZLÉ NASTAVENÉ A PRETO ZHÁŇAM NIEKOHO KTO MI VIE PODĽA čOHO SA TO NASTAVUJE
MÁM NA KOLEčKU RISKU ALE NEVIEM NA KTORÚ ALEBO RESPEKTÍVE NA AKÚ RISKU TO MÁM NASTAVIŤ?

ZA RADU DAKUJEM

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Re: AKO SA NASTAVUJE NAFTOVE čERPADLO NA 524

Sobota, 20. Júna 2009, 22:23

TORETO napísal:
NEVIE MI NIEKTO PORADIť AKO SA NASTAVUJE NAFTOVÉ čERPADLO NA 524, REMENOVÝ ROZVOD ,
ROZVODOVÝ REMEŇ MÁM DOLE ROZVOD NASATAVENÝ , ALE čERPADLO NETUšIM AKO SA NASTAVUJE
.
CELÝ PROBLÉM JE TEN, žE SOM KÚPIL BMW NEPOJAZDNÉ ZA PÁR šUPEK ,ALE NEšLO, PRETO LEBO AKÝSI CHLAPCI NA TOM ROBILI ROZVODY A ZLE NASTAVILI čERPADLO A NAJPRV TO VôBEC NEVSTREKOVALO,
ALE BOL TAM ZLÝ JEDEN SPÍNACÍ VENTYL NA čERPADLE, TEN SOM VYMENIL TERAZ Už čERPADLO VSTREKUJE
NAFTU DO VSTREKOV, ALE ANI ZA TÚ PIč NEJDE, JE PRAVDA, ŽE MOŽE BYŤ NIEČO S TRISKAMI, ALE
NEMOžE MAŤ VŠETKÝCH 6 ZLÝCH A KEĎ LEN 3 BY FUNGOVALI ,TAK TO MUSÍ NATOčIť ALE NEJDE.
žHAVIčE SU NOVÉ. NEVIEM SI RADY, NEVIE MI NIEKTO PORADIť ?

JA SI MYSLÍM, žE čERPADLO JE ZLÉ NASTAVENÉ A PRETO ZHÁŇAM NIEKOHO KTO MI VIE PODĽA čOHO SA TO NASTAVUJE
MÁM NA KOLEčKU RISKU ALE NEVIEM NA KTORÚ ALEBO RESPEKTÍVE NA AKÚ RISKU TO MÁM NASTAVIŤ?

ZA RADU DAKUJEM

uzivatel luky2208 to bude vediet na 1000%............skus mu napisat....len dufam ze sa na mna nenahneva.......
alebo este jedna moznost a to najst to v knizke Jak na to BMW 5(e34)..tu knizku ma uzivatel xtreme.....tak skus aj jemu napisat a nech ti prefoti tie strany.......tiez dufam ze sa na mna nenahneva....ale myslim si ze im robim iba reklamu..urcite jeden z nich ti pomoze
bmw e39 530i "01

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 21. Júna 2009, 02:08

rasto524 napísal:

uzivatel luky2208 to bude vediet na 1000%............skus mu napisat....len dufam ze sa na mna nenahneva.......
alebo este jedna moznost a to najst to v knizke Jak na to BMW 5(e34)..tu knizku ma uzivatel xtreme.....tak skus aj jemu napisat a nech ti prefoti tie strany.......tiez dufam ze sa na mna nenahneva....ale myslim si ze im robim iba reklamu..urcite jeden z nich ti pomoze

knizku ma momentalne modriblesk, ma ju naskenovat a bude pre kazdeho ja na to proste nemam cas.. od vianoc som nestihol druhu polovicu naskenovat a pravdupovediac uz ani neviem kde mam tu prvu :wink: rasto v pohode.. :P
.

luky2208
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 21. Júna 2009, 09:08

tu to maš :arrow: viewtopic.php?t=12693 je to z TDSka ale postup je rovnaký. Je to v tej druhej časti,ale bez "odchylkomera" to nespravýš !!!!!
Zaklad je aby si mal dobre zložený rozvod !!! Na vačke je v kolečku ovalna diera ! a pry španovaní remena musíš mať šrubu vačkoveho kola povolenú a vo vačke prypravok ! čerpadlo ma v kolečku dierku a do nej vložiš prypravok ! niesu tam žiadne risky ! len všade daš kolýki a prypravok na vačku. Ak našpanuješ remen tak všetko dotiahneš a povyberáš. Potom nastavýš predvstrek ako maš v tom navode. :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní