[quote="lukinoo7"]takže dnes som skúsil uplne sklopiť operadlo a jedna strana mi hore nešla od začiatku musel som jej trocha pomoct ale teraz je operadlo rovno tak ako ma byt ale počul som že tam niečo preskakuje na poškodenej strane . takže otazka motorček je na každej strane jeden alebo ako to je riešené ? čo tam može preskakovať ?
Jedna strana sedacky je ovladana priamo motorm a druha cez taky pruzny hriadel v bowdene ktory je gumovy, casom sa natiahne a ten hriadel vypadne. Treba odpojit bowden od motora, urezat kus tej gumy a zastrcit naspatek. Simple as that

Len je problem sa k motorom dostat.. Ale ked to mas tak rozfofrovane jak boli predosle fotky tak je to OK.
ked tak daj do googla "e32 seat twist" alebo "e32 seat cable fix" - totozne pre e34
Takto vyzera ten bowden a ten "hriadel" v nom.. To cierne gumove sa rokmi predlzi, hriadel uz nedosada do toho motora pripadne na druhu stranu do prevodovky a netoci sa to - cely problem.. Ked to mas rozobrane skrat vsetky lebo casom ti nezacne dvihat jednu stranu sedaku, dalej ti prestane ist hlavova opierka atd..

- headrestmotorandcable2.jpg (248.77 KiB) 1631 zobrazení
Vynimocne sa zozuvaju prevody ale to si nemyslim ze bude lebo tie sedacky zdvihnu snad aj fabiu

To potom vyzera takto
http://www.nmia.com/~dgnrg/page_32.htm