Si sa mohol ozvat... No nic, vytvorme temu v zrazoch a naplanujme si nieco na august co ty na to?
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
jj mozm suhlasim ... dufam ze to nedopadne ako minule hehe .. mam dake problemy s autom ale prejde bez problemov
jj mohol ale taj bol som s priatelkou tak som sa ccel venovat na plno jej heheheehh ake ina nestretol som za te 3 dni ani jedno bmw iba hromadu ochrancov zakona ..
ako ja sa moc neobavam kedze zdochnuta m50b25 nejde nic. .. len ten moj vyFUCK ich drazdi .. PS musim skusit prejst kusok na inej sa my zda ze ta M50 non vanos je fakt HTP
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
No a skoro som zabudol, cez víkend pribudol svor od bnykolassa a spolu s borisom sme ho nahodili noveee auto z toho teraz
tá ošetrená vyzerá fest dobre to ti tá sada vydala na komplet predné+zadné? plánujem tiež niečo podobné, zaplátať 1dierku + komplet ich pretrieť tou farbou tak preto sa pýtam
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Vau ta opravna sada vypada fakt super Mohol by si hodit este fotku tej vodicovej sedacky ako sa ti ju podarilo opravit :) Nieco podobne ma v buducnosti caka :
E53 4.4i on E32 730iA on E32 740iA on E32 pickup on E34 540i on E34 525i on E34 525tdsA off
Vau ta opravna sada vypada fakt super Mohol by si hodit este fotku tej vodicovej sedacky ako sa ti ju podarilo opravit :) Nieco podobne ma v buducnosti caka :
Ja by som si to tiez pozrel. Koľko ťa vyšla sada? Mne stačí len predné.
ex: Peugeot 306 1.9d BMW E46 320i 2.2 K&N, Bastuck, Mtech II, Eibach Sportline, Styling 72 M V-Speiche R18 Red Rings, ...
Od soferovej sa zazrak cakat nedal nakolko bola uplne KO Este mi k tomu dosiel tmel, nevadi aj tak sa v buducnosti budu menit
Prílohy