... všetko o BMW ...

bmwtt.sk

tomiboj
Autor témy
Auto: 325td e36
Kraj: Košický

524td e34 problem so zhavenim

Streda, 20. Mája 2009, 20:24

potreboval by som poradit z nicoho nic prestalo zhavit nesvieti kontrolka a nechce to chytit toci naprazdno ani neviem ktore relatko je od zhavenia prosim o nejaku radu ako si stym poradit vobec nejde prud do zhavicov.je to 524td e 34
325TD E36

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Re: 524td e34 problem so zhavenim

Streda, 20. Mája 2009, 21:02

tomiboj napísal:
potreboval by som poradit z nicoho nic prestalo zhavit nesvieti kontrolka a nechce to chytit toci naprazdno ani neviem ktore relatko je od zhavenia prosim o nejaku radu ako si stym poradit vobec nejde prud do zhavicov.je to 524td e 34

a ta zelena kontrolka ti svieti????vies ten zeleny kruzok...........lebo ten ked nesvieti tak je niektory alebo mozno aj vsetky zhavice su zle.....zhavic skontrolujes takym sposobom ze vezmes nejaku autobateriu + das na kostru a minus prilozis na zhavic...ak zaiskri tak je ok.......ak sa nic nestane tak je zhavic v prdeli.........ak by boli..... ok..... tak ti tu davam el. schemu pozri sa do nej
Prílohy
01.gif
00.gif
bmw e39 530i "01

xtreme
Auto: felda, stilo

Štvrtok, 21. Mája 2009, 11:28

pise ze mu nejde prud do zhavicov..
takto.. pri riadiacich jednotkach je poistka na zhavice, a tam je tusim aj relatko.. relatko by namalo byt pokazene, skus tu poistku pozriet.. vacsinou co som pozeral tak tam maju len drotik, alebo nejak dorobene, malokto tam tu poistku ma.. je to taka krabicka s rozmermi asi 5*10 cm.. idem to najst na bmwfans..
.

rasto524
Auto: bmw e39 530i

Štvrtok, 21. Mája 2009, 20:00

xtreme napísal:
takto.. pri riadiacich jednotkach je poistka na zhavice, a tam je tusim aj relatko.. relatko by namalo byt pokazene, skus tu poistku pozriet.. vacsinou co som pozeral tak tam maju len drotik, alebo nejak dorobene, malokto tam tu poistku ma.. je to taka krabicka s rozmermi asi 5*10 cm.. idem to najst na bmwfans..

ved ja som mu len poradil nech skusi aj skontrolovat zhavice a dal som mu schemu aby vedel co a ako ma byt zapojene.......ale ako vravis aj ta poistka by to mohla byt......a to bude asi najpravdepodobnejsie
bmw e39 530i "01

tomiboj
Autor témy

Štvrtok, 21. Mája 2009, 23:59

skusal som zhavice kazdy jeden dava iskru takze by mali byt v poriadku napadlo ma ci to nebude v spinacke ale najskor pozriem tu poistku dufam ze ju najdem
325TD E36

tomiboj
Autor témy

Sobota, 23. Mája 2009, 17:34

xtreme napísal:

tak som tu poistku nasiel bola ok ale ked pretocim klucom aby zhavilo tak predtym bolo pocut to cvaknutie v tej krabicke a teraz nie a som zistil ze ani to podavacie cerpadlo v nadrzi mi nezapina.skusal som vymenit celu tu krabicku z takeho isteho auta a aj tak nefunguje co by som mal este vyskusat?chcem este skusit pomenit vsetke relatka co su pri poistkach a pri RJ a po jednom skusat
325TD E36

xtreme

Sobota, 23. Mája 2009, 17:46

tomiboj napísal:
tak som tu poistku nasiel bola ok ale ked pretocim klucom aby zhavilo tak predtym bolo pocut to cvaknutie v tej krabicke a teraz nie a som zistil ze ani to podavacie cerpadlo v nadrzi mi nezapina.skusal som vymenit celu tu krabicku z takeho isteho auta a aj tak nefunguje co by som mal este vyskusat?chcem este skusit pomenit vsetke relatka co su pri poistkach a pri RJ a po jednom skusat

ale ono to cvaka na cerpadle tusim, nie? to podavacie cerpadlo ale so zhavicmi nema nic.. to mam nahradne tusim, a da sa navyse lahko odskusat ci je dobre.. pripoj ho na baterku..
tam bude iny problem ked ti nejde prud na zhavice.. hm.. :-k
.

tomiboj
Autor témy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 12:51

pomenil som vsetke relatka a nic kontrolky zhavenia nesvietia a nechce chytit ja viem ze to nema nic s podavavcim cerpadlom v nadrzi ale prestalo fungovat odkedy mi nezhavi nema niekto popis poistiek lebo po nemecky neviem
325TD E36

xtreme

Nedeľa, 24. Mája 2009, 13:02

.

tomiboj
Autor témy

Nedeľa, 24. Mája 2009, 20:14

este sa spytam ci vie niekto od coho su tie relatka a vsetko kolo toho pod zadnym sedadlom skusal som to cerpadlo napojit priamo z baterky tak to islo len nevypina cize to musi ist cez relatko ktore je prepojene aj so zhavenim lebo to cerpadlo vypina ked dozhavy len ho treba najst :-k
325TD E36

xtreme

Nedeľa, 24. Mája 2009, 22:42

dufam ze ti to aspon daco pomoze, bo sa mi straasne nechcelo to skenovat :wink:
ale co sa tyka tych relatok, najlepsie je kable skontrolovat, bo mi vravelo par ludi ze sa ich ma kazda 34-ka rôzne rozmiestnene..
Prílohy
Snímek 005.jpg
Snímek 004.jpg
Snímek 003.jpg
Snímek 002.jpg
.

tomiboj
Autor témy

Pondelok, 25. Mája 2009, 22:20

xtreme vdaka za tie obrazky pomohlo mi to az doteraz som to riesil sice som neprisiel na to kde je zrada ale aspon uz startuje lebo v tej krabicke pri riadiacej kde je aj poistka tak tam prud siel lenze to relatko vo vnutri nezopinalo takze nezhavil a za boha neviem preco nezopina ked som skusal menit celu tu krabicku dokonca az 3 krabicky som skusal a to iste a to velke relatko je prepojene aj na prid.cerpadlo som zistil tak som prisiel nato ze ked s rukou to relatko zopnem tak sa zapne aj cerpadlo aj zhavenie tak som to cele prepojil cez dalsie mensie relatko a som to dal na vypinac nic ine my nezostava aby som aspon nastartoval len dufam ze to stihnem opravit kym sa mi neodpalia zhavice :D
325TD E36

xtreme

Utorok, 26. Mája 2009, 21:48

tomiboj napísal:
xtreme vdaka za tie obrazky pomohlo mi to az doteraz som to riesil sice som neprisiel na to kde je zrada ale aspon uz startuje lebo v tej krabicke pri riadiacej kde je aj poistka tak tam prud siel lenze to relatko vo vnutri nezopinalo takze nezhavil a za boha neviem preco nezopina ked som skusal menit celu tu krabicku dokonca az 3 krabicky som skusal a to iste a to velke relatko je prepojene aj na prid.cerpadlo som zistil tak som prisiel nato ze ked s rukou to relatko zopnem tak sa zapne aj cerpadlo aj zhavenie tak som to cele prepojil cez dalsie mensie relatko a som to dal na vypinac nic ine my nezostava aby som aspon nastartoval len dufam ze to stihnem opravit kym sa mi neodpalia zhavice :D

ak dobre chapem teraz ti to stale zhavi pri kazdom otoceni kluca, hej? to das teda zabrat tym zhavicom.. ten vypinac tam je naco?
zajtra to skusim pozriet na svojom ako to mam..
.

tomiboj
Autor témy

Utorok, 26. Mája 2009, 23:57

nie nie teraz je to tak ze s tym vypinacom iba nazhavym a klucom potom len nastartujem a myslel som to ze ked ja zhavym tym vypinacom tak nema mi to teraz co vypnut to zhavenie cize kym drzim to tlacitko tak dlho bude zhavyt tych 5-6 sekund podrzat a startujem snazim sa dlho nezhavyt aby som ich neodpalil.je to sice divny system ale co uz nejak ho nastartovat musim.
325TD E36

xtreme

Streda, 27. Mája 2009, 12:16

tomiboj napísal:
nie nie teraz je to tak ze s tym vypinacom iba nazhavym a klucom potom len nastartujem a myslel som to ze ked ja zhavym tym vypinacom tak nema mi to teraz co vypnut to zhavenie cize kym drzim to tlacitko tak dlho bude zhavyt tych 5-6 sekund podrzat a startujem snazim sa dlho nezhavyt aby som ich neodpalil.je to sice divny system ale co uz nejak ho nastartovat musim.

:shock: :mrgreen: noo ako docasne riesenie to ide.. ale treba najst zavadu co najskor..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní