... všetko o BMW ...
tomiboj napísal:potreboval by som poradit z nicoho nic prestalo zhavit nesvieti kontrolka a nechce to chytit toci naprazdno ani neviem ktore relatko je od zhavenia prosim o nejaku radu ako si stym poradit vobec nejde prud do zhavicov.je to 524td e 34
xtreme napísal:pise ze mu nejde prud do zhavicov..
takto.. pri riadiacich jednotkach je poistka na zhavice, a tam je tusim aj relatko.. relatko by namalo byt pokazene, skus tu poistku pozriet.. vacsinou co som pozeral tak tam maju len drotik, alebo nejak dorobene, malokto tam tu poistku ma.. je to taka krabicka s rozmermi asi 5*10 cm.. idem to najst na bmwfans..
xtreme napísal:pise ze mu nejde prud do zhavicov..
takto.. pri riadiacich jednotkach je poistka na zhavice, a tam je tusim aj relatko.. relatko by namalo byt pokazene, skus tu poistku pozriet.. vacsinou co som pozeral tak tam maju len drotik, alebo nejak dorobene, malokto tam tu poistku ma.. je to taka krabicka s rozmermi asi 5*10 cm.. idem to najst na bmwfans..
tomiboj napísal:tak som tu poistku nasiel bola ok ale ked pretocim klucom aby zhavilo tak predtym bolo pocut to cvaknutie v tej krabicke a teraz nie a som zistil ze ani to podavacie cerpadlo v nadrzi mi nezapina.skusal som vymenit celu tu krabicku z takeho isteho auta a aj tak nefunguje co by som mal este vyskusat?chcem este skusit pomenit vsetke relatka co su pri poistkach a pri RJ a po jednom skusat
tomiboj napísal:xtreme vdaka za tie obrazky pomohlo mi to az doteraz som to riesil sice som neprisiel na to kde je zrada ale aspon uz startuje lebo v tej krabicke pri riadiacej kde je aj poistka tak tam prud siel lenze to relatko vo vnutri nezopinalo takze nezhavil a za boha neviem preco nezopina ked som skusal menit celu tu krabicku dokonca az 3 krabicky som skusal a to iste a to velke relatko je prepojene aj na prid.cerpadlo som zistil tak som prisiel nato ze ked s rukou to relatko zopnem tak sa zapne aj cerpadlo aj zhavenie tak som to cele prepojil cez dalsie mensie relatko a som to dal na vypinac nic ine my nezostava aby som aspon nastartoval len dufam ze to stihnem opravit kym sa mi neodpalia zhavice
tomiboj napísal:nie nie teraz je to tak ze s tym vypinacom iba nazhavym a klucom potom len nastartujem a myslel som to ze ked ja zhavym tym vypinacom tak nema mi to teraz co vypnut to zhavenie cize kym drzim to tlacitko tak dlho bude zhavyt tych 5-6 sekund podrzat a startujem snazim sa dlho nezhavyt aby som ich neodpalil.je to sice divny system ale co uz nejak ho nastartovat musim.