... všetko o BMW ...
tomiboj napísal:nie nie teraz je to tak ze s tym vypinacom iba nazhavym a klucom potom len nastartujem a myslel som to ze ked ja zhavym tym vypinacom tak nema mi to teraz co vypnut to zhavenie cize kym drzim to tlacitko tak dlho bude zhavyt tych 5-6 sekund podrzat a startujem snazim sa dlho nezhavyt aby som ich neodpalil.je to sice divny system ale co uz nejak ho nastartovat musim.
tomiboj napísal:pod prednou kapotou na pravej strane
rasto524 napísal:
a je to taka cierna skrinka asi 4krat vecsia ako ostatne relatka nie???? ak je to ono tak to mam jedno volne
tomiboj napísal:no lenze ja ich mam doma take 3 nahradne ale v tom to nebude lebo ani jedno nezopina a na druhom aute zopinaju vsetke 3 keby to len bola chybna ta skrinka tak by som bol stastny ale v tom to nieje
rasto524 napísal:
tak potom treba skontrolovat kable na koncovke co idu do toho relatka......alebo skus diagnostiku....
alebo skus dat kluce do polohy zhavenia 5 krat zoslapni pedal a ak ti ta kontrolka na riad. trysku preblikne 3 krat tak je vsetko ok ak inaksie tak skus potom pohladat na fore chyby podla toho prebliknutia....
524ka totiz auto diagnostiku na elektriku motora cize mohla by nieco zistit
tomiboj napísal:ale ja tam mam mechanicke cerpadlo a ta hlavna tryska je odpojena teda cela el.co ide do cerpadla takze s tym nepochodim asi a tie koncovky pravdepod.funguju lebo do toho velkeho relatka el.ide lenze nezopne ho celkom to vyzera akokeby bolo zle to relatko lenze aj ked ho vymenim cele z auta na ktorom funguje tak nejde
rasto524 napísal:
no ak mas mech. cerpadlo tak potom ti to diagnostiku neurobi.......a nieje k tomu este nejake ine relatko??? sak daj pozret tie schemy co som ti dal nejakemu elektrikarovi a povie ti cim to moze byt.....ja si myslim ze tam bude este nejake ine zariadenie a to pravdepodobne je vadne a preto ti relatko nezopina....
tam na tych schemach je nakreslena aj dde 2 control unit....cize to moze byt aj riadiaca jednotka a ta moze byt vadna alebo z nejakych pricin blokuje zhavenie..........dalsia vec je tam termo spinac ak je ten vadny tak ti tak isto nemusi pustat zhavenie lebo rj si mysli ze motor je zohriaty a vtedy nezhavy.......takze skus nieco z tohto pozret
tomiboj napísal:presne to iste som si myslel aj ja ze tam bude este jedno relatko alebo daco take no musim splasit nejakeho elektrikara nech sa nato pozrie a dik za tie schemy ak uz to mi nepomoze tak to necham tak ako to mam lebo uz nato nemam nervi