... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
voMacK napísal:podla mna ste az moc narocni...ved na BMW je krasne to, ze sa vyvyja neustale aj v ramci jednej generacie...novsie motory, zvysovanie vykonu, mensia spotreba, nove moznosti priplatkovej vybavy atd... [akurat prichod LCI je skor taky vagny a neprinasa dokopy nic extra, mozno vychyta nejake muchy, mierne upravi design, v lepsom pripade zmeny v motorizaciach]
a ked pride nova generacia tak sa minimalne designom vyrazne odlisuje od tej predoslej... to Vam je malo?![]()
podla mna skok medzi E60 a F10 bol doslova brutalny...je sice pravda, ze vybavu maju [zatial] na 90% rovnaku, ale postupne do F10 pribudaju dalsie ficurky [aj ked zatial len v ramci iDrive]..na tazko cakat, ze sa zacnu auta vybavovat povedzme vodotryskom a ja si napr. fakt neviem predstavit, co by som do auta este mohol chciet z moznosti, co sa tam teraz da dokupit...
jararak: ze sa motam okolo BMW len posledne roky nemas pravdu. Ked prisla E46 [vtedy som samozrejme o nejakych internych kodovych oznaceniach nemal ani sajnu], tak som z nej padol skoro na rit...strasne sa mi pacila a stale to auto ma svoej caro. Ale napr generacia E39, E36 ma neoslovuje vobec...najma interier povazujem za vyslovene skaredy [bez ohladu na kvalitu, kt. v tom case predstavoval]
a zase este o generaciu starsie [E34,30,32] tak tie sa mi pacia bohovsky :)
Milosss napísal:S týmto by asi ťažko v EuroNCAP dosiahli 5 hviezdičiek. Málo hviezdičiek, nízka bezpečnosť, málo kupujúcich, malý zisk. Takýto scenár veru v BMW asi nechcú. A to asi málokto by chcel jazdiť v dnešnej dobe na starej 6er skôr, ako na novej F30 dajme tomu. Áno autá sú to pekné ale doba pokročila, tiež nemáte v práci Pentium 486ku alebo ihličkovú tlačiareň.
voMacK napísal:=D>![]()
![]()
![]()
netreba byt zbytocne sentimentalny a treba si uvedomit, ze je 21. storocie a vyvoj v automobilovom priemysle ide milovymi krokmi..
ano BMW v minulosti spravilo mnoho krasnych aut [E31, E24, E26...]...aj mnoho skaredych [E36, E39...]; ale proste doba pokrocila a design samozrejme tiez, cize treba sa posunut dalej...
cigi44 napísal:Trosku ste ma nepochopili...myslel som navrhnut nove auto so vsetkymi novymi srackami a predpismi dajme tomu aj 3er, ale inspirovat sa prvkamy zo starych,
ja tu nevravim nic take, ako nech spravia kopiu ....