... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
PeqpeK napísal:Ak nepochodis tak sa ozvi
majo38 napísal:ked poslem komukolvek spravu a kliknem na odoslat mi to prejde do priecinku koncepty,trham si vlasy
Miloš_330i napísal:na e92 to má jararak úspešne za sebou. Pozri môj príbeh
Miloš_330i napísal:Nemám osobne žiadne skúsensoti ale takúto čínu by som do auta určite nedával.
majo38 napísal:
ako sorry...pozri si problemy s CCC..spolahlivost a moznosti...za posrate usb platis,video? priplat...a mozem pokracovat a to sa nebavim o 100 eurach, na speedcam v navigacii? zabudni...sam sa musim prosit aby mi prehrala CD mechanika,ked chyti stopu tak seka...toto je kvalita?ako sa niekto moze tak mylit...pisal som ohladom vymeny CCC ale nikto sa nechyta...slahnem tam teda dynavin a vyde ma to nieco lacnejsie a hlavne...ma neobmedzuju aktualizacie map ...ako je speedcam a kodovanie vsetkeho mozneho ako v original BMW, otvor si mobil a pozri si co stoji za MADE IN .... vsetko je z ciny
majo38 napísal:
ako sorry...pozri si problemy s CCC..spolahlivost a moznosti...za posrate usb platis,video? priplat...a mozem pokracovat a to sa nebavim o 100 eurach, na speedcam v navigacii? zabudni...sam sa musim prosit aby mi prehrala CD mechanika,ked chyti stopu tak seka...toto je kvalita?ako sa niekto moze tak mylit...pisal som ohladom vymeny CCC ale nikto sa nechyta...slahnem tam teda dynavin a vyde ma to nieco lacnejsie a hlavne...ma neobmedzuju aktualizacie map ...ako je speedcam a kodovanie vsetkeho mozneho ako v original BMW, otvor si mobil a pozri si co stoji za MADE IN .... vsetko je z ciny
Miloš_330i napísal:
No vidis a niekto si radsej priplati a ma vsetko original, ked uz som robil upgrade cic bola jasna volba. Airbone alebo jararak ti spravia montaz, kto chce tak si cestu najde ale nic v zlom kludne si daj cinu do auta, to je kazdeho osobna vec a jeho a auto a ano este aj usetris oproti cic.
A este som zabudol doplnit,ze sekanie ccc na cic vobec nie, tak isto rychla navigacia z HDD atd...