Ja tiež riešim tento problém...
Mám v aute základnú verziu hudbu a to "stereo", takže v predu 2ks 10cm stredov, pod sedačkami 2ks 16,5cm wooferov a v zadnom plate 2ks výškových repro.
Keď som si prvý krát pustil hudbu v aute, tak som chcel plakať... oproti audi A6c5 / A4b6/b7 to hrá ako gramofón... Výšky nikde, stredy nikde, basy nikde, proste katastrofa... a najlepšie na tom bolo že to hralo podľa toho ako mal spolusediaci nohu, keďže jediné repro vpredu bolo v strede dverí...
Od Martina tu z klubu som objednal tie plasty na výškové repro, vymenil ich za svoje a do nich som dal výšky audio technik, čo pomohlo zvukovému prejavu a aspoň ho zdvihlo z kolien na úroveň ramien. Teraz však mám v aute výšky, no stále žiadne basy a preto je výstup veľmi plochý.
Nad gladenmi som rozmýšľal aj ja, ale ako už bolo spomenuté, akákoľvek takáto úprava nemá zmysel bez externého zosilovača. Z toho čo som sa dočítal na nete som zisitil, že veľa ľudí pridalo iba zosilovač do kufra a napojilo ho na pôvodné repro a už táto úprava spravila so zvukom veľké veci, takže asi by bolo najlepšie začal zosilovačom