jazdec napísal:už len radio profesional hraje uplne zle
neviem ci radio profesional ale moje CIC sa da prekodovat na HiFi, vtedy sa ekvalizer vyrovna ma skoro linearnu krivku. Co som videl aj pri merani s DPS - DPSko nemuselo skoro vobec zasahovat do charakteristiky na vstupe.

jazdec napísal:Teraz mam vo dverach dvojpasmo od morel dotech ovation ktore su napojene na zosik dls a pod sedačkami mam gladeny, napojeny na zosik č 2. Po čase som zistil že tie morely nevedia dobre zahrat stred, lebo to nie je stredový reproduktor.
Ja mam uz vyssie spominane Hertz EMV 100.5 a HT20. tiez mali poslabsie stredy, no procesor to pekne dotiahol.

jazdec napísal:Neodporučam ani davat pod sedadla 16 cm wofre ( gumeny zaves sa bude dotykat vrchnej mriežky ) možno by to šlo zafrezovat ale bude to stale na knap.
Ja mam pod sedadlom skoro 80mm vysoke Wofre Kicker CompRT81, samozrejme by mi nevosli ani pod sedadla, nieto este pod krytky a nikto ich nikdy do BMW ani neskusal pouzit.
Ja som to vyriesil drevenym distancnym kruzkom 30mm a basak trci cca 1cm nad uroven povodnej mriezky. Mriezka je upravena tak ze ma stred vyrezany a iba drzi koberce pobokoch a reprak trci nad mriezku. Samotne sedadla su na ocelovych distancnych stlpikoch 20mm. jediny problem je ze minimalna vyska sedadla je momentale o 2cm vyssie, ale otestoval som to aj s 2m a 145kg kolegom a vosiel tam v pohode:)
distancny kruzok:

osadeny basak bez krytky:

a medzera medzi sedadlom a basakom:

Heh, a sorry za taky dlhy prispevok:)
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...