Ahojte chlapci, bratovi sa včera stala taka zahadna vec. Včera na ceste domov prešiel cez nejaky hrbolček na ceste a v tom momente auto stratilo ťah, ide max.80km/h a je neskutocne lenive. Neviete poradiť co by sa asi tak mohlo stať? V poslednej dobe mu svieto kontrolka ručne brzdy ale to je tym ze ma opotrebovane brzdove doštičky ktore už ma kupene ale teraz toto? može to mať nejaky suvis? Dakujem pekne
to nieje to, aspon myslim , to by mala byt hlavna elektricka pumpa. Ja som to dnes skumal, auto ma taky divnejsi zvuk, ked pridavam tak divne huči ako keby fucal vzduch. Na mieste ked nastartujem vytocim auto do otacok normalne, ale akonahle zaradim rychlost tak max. 2500 ot/min a auto je lenive strasne.
Este mi napadlo, nemohlo by to mat nieco spojene s tym ze niesu vynulovane servisne intervaly? Ked nastartuje auto tak mu hned ukazuje "servis" a auto na zdvihaku. Pravdepodobne ide o nejaky nastaveny servisny interval , ale bracho takto jazdi uz mozno aj 30tuisic km. nemohlo to nejako vyblokovat?
Cavte no tak idem sa pustit do demontaze turba , mate pre mna nejake rady a navody ako to urobit? Comu sa mam vyhnut pripadne ako si to ulahčit? Dakujem za kazdu info.
takže pozrel som sa na to turbo a vyzera to tak ze, z predu kde je sanie pre turbo je vidieť ze vrtulka uz urobila ryhy do tela turba. Takze je dosť velky predpoklad ze je turbo off nie?