... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
jefrey napísal:Ja mam 320dA 120 kW, vymenene oba termostaty... Pred vymenou som mal spotrebu tak 10,5 l/100km podla BC, ak som celu nadrz odjazdil 70% mesto a 30% dialnicu, veeeeelmi vela.. Po vymene, rovnaky pomer ciest a isla dole iba na asi 9 l/100km.
Jedneho krasneho dna ma porazi z toho auta, bo stale neviem, co chce este vymenit, aby som sa dostal aspon pod 7 l. Meta ako pisete vy, menej ako 6 l ??? Asi by som musel vyhodit podlahu a pomoct si nohami... Poradte prosim. Vahu? Vstreky? Cely motor?
Vdaka za kazdu radu
jefrey napísal:Ja mam 320dA 120 kW, vymenene oba termostaty... Pred vymenou som mal spotrebu tak 10,5 l/100km podla BC, ak som celu nadrz odjazdil 70% mesto a 30% dialnicu, veeeeelmi vela.. Po vymene, rovnaky pomer ciest a isla dole iba na asi 9 l/100km.
Jedneho krasneho dna ma porazi z toho auta, bo stale neviem, co chce este vymenit, aby som sa dostal aspon pod 7 l. Meta ako pisete vy, menej ako 6 l ??? Asi by som musel vyhodit podlahu a pomoct si nohami... Poradte prosim. Vahu? Vstreky? Cely motor?
Vdaka za kazdu radu
TT-SIMIK napísal:dpf je vyprogramované???
Vdaka za kazdu radu
dibarbora napísal:Mal by si definovat tych 70% mesta. Ono je dost podstatne ake dlhe jazdy a ako casto robis. Ak to mas poskakovanie 5km tam a 5km spat, rano a vecer, tak tych 10,5 a 9 po vymene termostatov by bolo celkom noramlne. Aj ked su termostaty OK tak po 5km dosiahnes niekam do 70 stupnov. Mesto je vzdy zabijak na spotrebu.
Kortys napísal:Jsem na tom uplně stejne, také. 320D 120kw automat, vyměněné termostaty a spotřeba jak popisuješ. Ještě dotaz, ranní studené starty máš bez chvilkového zatřesení a zakolísání volnoběhu, pod cca 8st?
Tomeo napísal:V meste zerie vela, na dialnici tiez. Neviem, ci ti poradim, ale sak skus ist vecer na obchvat, drz tam 90km/h, vynuluj pocitac a uvidis kolko ti napise pri vyrovnanej jazde. Ak tam da pod 6l, tak je to OK, nie? Ja mam 320dA 130kW a robim dlhodobu (jazdim denne BA, vikendy cca 300km mimo BA) 6,3l, v meste cca 8l a kombinovanu 5,5l. Spolieham sa na BC, sledoval som to a na plnu nadrz sa sekol o 0,1l