... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

fuji
Auto: MINI COOPER S
Kraj: Prešovský

Re: Kontrolky klimatizacie E91

Utorok, 10. Apríla 2012, 19:15

Daj vedieť ako to dopadlo a koľko to stálo..

Užívateľov profilový obrázok
mishiak
Autor témy
Auto: BMW 320xd AT E92
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Apríla 2012, 15:08

Tak novy panel stoji cez 300 EUR, co naozaj nie som ochotny dat ](*,) Ale Simik vravel, ze zozenie pouzity panel a vymenia sa len tlacidla a gumicky, pretoze menit komplet cely panel, by bolo komplikovane kvoli riadiacej jednotke. Ako klima funguje, len tlacidla nie, cize menit aj RJ by asi bolo zbytocne. Ale dal by som vymenit komplet vsetky tlacidla, lebo uz aj ostatne sa nejak horsie stlacaju a mam pocit, ze je to otazkou casu, kedy prestanu fungoavt dalsie. Mozno uz cez vikend by som dal spravit, uvidim ako budem mat Simik cas a aj ja teda. Sak este napisem ked to bude uz opravene a funkcne. :thumbup:
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX

mishiak
Autor témy

Re: Kontrolky klimatizacie E91 - VYRIESENE

Nedeľa, 6. Mája 2012, 20:37

Cez vikend som mal ist k Simikovi na vymenu toho panela, ale este ho nemal, co bolo koniec koncov aj dobre :D Nedalo mi to tak som si nasiel na nejakom fore ako vybrat ten panel klimatizacie a tak som ho komplet rozobral do posledneho tlacidla, zlozil naspat a vsetko ide ako ma bez problemov :) Problem bol v tom, ze pod tlacidlami je taka gumenna podlozka a ta dobre nesedla v drazkach a preto niektore tlacidla nesli. :thumbup:
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 9. Mája 2012, 12:15

kedze tam nieco nesedelo vies co to znamena ? ze to nejaky "majster" pred tebou rozoberal... a teraz si len mozes domyslat dovody preco to robil...

ale super ze sa to vyriesilo.

mishiak
Autor témy

Streda, 9. Mája 2012, 13:53

Tak dik, to si ma upokojil ](*,) Ja si nemyslim, ze by to niekto rozoberal, skor z bezohladneho tlacenia sa to posunulo, to je moja verzia :mrgreen: Ale ze je to uz super a vsetko funguje, na tom sa zhodneme :thumbup:
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných