... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
salat napísal:kupil som, nahodil, jazdil tyzden, nezistil ziaden rozdiel a vrazil som nazad originalny.
K&N vyzera ako vzdy, bavlnena handricka v kovovom pletive. Origo filter je asi 4 nasobnej hrubky s vatovou vrstvou na vrchu a ked som videl aky bordel a ako velke objekty v nom boli, tak som ho tam radsej nechal. Istota je istota..
3FC0 Air Flow Meter - Deviation too High at Idle Speed
Marek-WAR napísal:Jestli myslíš ze z auta dostanes vic tak se pletes, auto bude trosku lip dychat a da se vycistit to je asi vše. Mám ho 2 roky a pravidelne ho cistim a zatim spokojen, 50tis najetych. Mám ho i na druhem aute zatim jsem problem s tim nemel. Ale je to otazka, nekdo rekne jo super nekdo rekne na h... Je to vec nazoru. Muzu dat foto spinavy a cisty.
Joly napísal:Mam KNko na mojej 120d. Najazdene na nom asi 55tis km, pricom som ho tam daval hned po cipe, takze neviem posudit nejake zvysenie vykonu/dynamiky auta. Jeden problem sa vsak vyskytol aj ked tazko povedat ci je to prave kvoli filtru. Pri volnobehu pozorujem obcasne zakolisanie otacok, pricom INPA vyhadzuje:Kód: Vybrať všetko3FC0 Air Flow Meter - Deviation too High at Idle Speed
co znamena ze vaha vzduchu pri volnobehu udava nezmyselne hodnoty, pricom mam podozrenie ze toto moze byt sposobene ze je zasraty senzor na vahe vzduchu prave z KNka. Viac budem vediet ked ho ocistim....
salat napísal:neboj, ja som ziadne vykonove hody necakal. Po pravde ale K&N pri turbe nema velky vyznam.
Pri benzinovom atmo motore si to lepsie dychanie pocul na vyfuku, mierne aj citil v reakcii na plyn. Pri turbo diesli sa ale zvuk nezmeni a turbo si saje aj tak to co potrebuje.
Jasne, je umyvatelny a to je vyhoda. Zdalo sa mi ale ze jeho schopnost cistit vzduch od bordelu bude asi nizsia ako origo mega hruby filter. (a v tom case ma este trapila zaruka na auto tak aj preto som nechal radsej origos)
Mishroom napísal:Zvýšenú hlučnosť sania nezaznamenal nikto ??????? Po založení KN ka
Marek-WAR napísal:Ne, musel by si mít prímo sání pokud das vložku zvuk se nezmění. U druhého auta mám celé saní a zvuk je supr, je to ale benzin. Všechno dělá ale i to kovové sání.
Le Gend napísal:Nejde o to, ze diesel, ale ze turbo.