... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Autor témy
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Hudba do E92

Utorok, 26. Marca 2013, 20:39

Pani mam otazku nasiel som na nete toto dost ma to zaujalo :

http://www.auto-hifi.sk/bmw?product_id=59

Moja otazka je ako pripojili ten zosilovac k original autoradiu? Dost by ma to zaujimalo , zosilovac si kupim podla recenzii lubovolny , repro podla rozmerov tiez kupim , len nechcem moc tahat kable do dveri atd..tak by som to chcel pouzit vsetko povodne okrem zosilovaca a repro. Ci mate niekto nejaky lepsi navrh? viem ze aj dake sady priamo do E9X su..Cez leto sa asi pustim do toho tak preventivne zistujem nejake rozumne riesenie , ak tu niekto je co uz hudbu v E90 upgradoval nech sa podeli, dakujem :wink:

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Re: Hudba do E92

Utorok, 26. Marca 2013, 21:26

V mojom pribehu.. Malicky, no velmi dobry zosilovac JL XD400 a repro set Audio System X-ION200, hra to perfektne a nic neobmedzuje ani priestorovo.

Mam riesenie aj pre iPhone ako si zhanal.. Najprv som tiez chcel USB dorabat, ale nasiel som orig BMW aktivny drziak a vyuzivam tak aj aplikaciu BMW Link. Info tiez v pribehu:
pribehy-nasich-aut/alpine-white-and-m-paket-str-4-t24617-30.html
Subaru WRX STi

//MPower
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 21:48

ja mam iPhone 5 a ten ma lighting konektor..a ako mas pripojeny ted druhy zosilovac k origo radiu? cez co? kolko ta to cele vyslo?

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Streda, 27. Marca 2013, 14:02

Tiež ma zaujíma ten držiak BMW Station for apple iphone ale čo pozerám tak zatiaľ sa nevyrába pre iphone 5 dúfam, že bmw ho čoskoro zaradí do ponuky.

RudyJames

Streda, 27. Marca 2013, 18:37

To si tak rok pockate, vsak na 4 vysiel len minuly rok, 2 roky po uvedeni telefonu :lol:
Dovod, preco som ja zostal pri iPhone 4, resp. sa k nemu vratil z Galaxy Note..

Zosilovac je umiestneny hore v kufri, prikladam foto. A sumu nepamatam, ale repro 350, zosilovac asi 400, k tomu kablovanie, tlmenie, praca.. Stoji to za to, ten zvuk je perfektny, ci pocuvam klasiku, operu, pop alebo radio :thumbup:
Vysky mam namierene pekne do kabiny, nie ako niektori riesili, ze origo su namierene nezmyselne na celne okno oproti sebe..
Prílohy
image.jpg
Subaru WRX STi

//MPower
Autor témy

Streda, 27. Marca 2013, 21:07

nemohol by si zistit odkial ti idu signalove kable do zosilovaca? ako to je napojene? alebo nemohol by som si to pozret ak by ti nevadilo? :mrgreen:

RudyJames

Štvrtok, 28. Marca 2013, 20:54

Velmi sa v tom nevyznam, takze si to mozes kludne pozriet, tiez som z BA. Napr. kazdy pracovny den 10-16 som v garazach Omnipolis, Trnavská cesta 100b.
Subaru WRX STi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných