... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
mexican napísal:Tu ti asi nikto z nás nedá presnú kvalifikovanú odpoveď.
Choď sa opýtať do autorizáku. Odvolaj sa na to, že na túto tému existuje konkrétny PUMA case a nech sa k tomu vyjadria, že koľko z ceny servisného zákroku by išlo na tvoje triko a koľko by hradil výrobca.
Nelze odeslat či jinak zveřejnovat jedná se o interní dokument
Pro Váš problém (číslo Puma) je pouze toto shrnutí
Reklamace:
Škrábavý zvuk motoru cca1500 ot/min
Hluk lze dobře slyšet u skříně převodovky nebo olejové vany ze spodu vozidla
Příčina:
Ostré hrany řetězových kol rozvodový řetěz neběží rovnoměrně po vodících kolejnicích
Opatření :
Výměna rozvodů dle daného typu motoru
cejsi napísal:Predminuli tyden jsem uz take konecne objednal dily na rozvody... .
Ale dalsi problem nastava v dobe dodani dilu od BMW.
2/3 dilu uz jsou v Praze na sklade, ale dalsi 1/3 dilu nikdo nevi kdy prijde. Pry mozna nekdy na vanoce... . Tohle me vazne sere. Jako zakaznika me vubec nezajima, ze BMW prechazi snad uz pul roku na novy system databaze ND.
zip2150 napísal:
Mne povedali, že dodanie nebude problém... tak som mu poznamenal, že na mikrospínač na kufor e91 som čakal 2 mesiace a nakoniec som ho objednal z UK...
Budem to objednávať až keď bude všetko s dodávkou OK.
Samozrejme ma chceli objednať na "kontrolu" aby lokalizovali a identifikovali hluk... Na rovinu: ak by som sa autám nerozumel ani hovn*, aj tak by mi bolo čudné, že autorizovaný servis a ich servisný technik nevie podľa naštartovaného auta lokalizovať tak častý problém N47!
Môžeš mi prosím poslať zoznam dielov ktoré si objednal? Mám svoj ktorý som tu postoval, ale chcem vedieť, či sedí
mexican napísal:To sú ceny v CZK ?