... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
pe3k69 napísal:BMW Presov dalo cenu 650€ to je zahadaaaaaaa?????? traja ludia tri rozne ceny???
BTW: ze kluka sa nemeni len ozubene kolecko na nej...
vypis materialov poslem...
pe3k69 napísal:BMW Presov dalo cenu 650€ to je zahadaaaaaaa?????? traja ludia tri rozne ceny???
BTW: ze kluka sa nemeni len ozubene kolecko na nej...
vypis materialov poslem...
Peter_NR napísal:
podla mna v tom servise nevedia co hovoria popr. si myslia ze mas M47 (alebo N47 este nerozoberali) - vela informacii na forach berem s rezervou ale viacero prispevkov davalo ako dovod vymeny klukoveho hriadela ze tie ozub. kola su sucastou hriadela -takze ich tak lahko neodmontujujedine ze by ich odrezali a prizvarali nove
pre zaujmavost par kecov/obrazkov ohladne N47
http://www.auto-innovations.com/site/dossier5/BMWn47t28print.html
Peter_NR napísal:noo, volaco vymyslime :-)
inak dufam ze Ti to nerobia ti odbornici v tom Presove? :-)) .....a neni to nahodou robota na cca pol hodinu?
mne by mal prist ten napinaci srob do piatku (obj. v bmw Nitra)
a az mi do toho nic nepride cez vikend menim olej, filtre a vymenil by som rovno aj toto.
Zisti mi prosim Ta ten moment akym to utiahli (som zvedavy co Ti povedia - dufam ze od oka - ako vacsina nasich servisov ani nepoznaju/nepouzivaju momentovy kluc popr. len vedia ze ho maju v niektorej skrini)
Peter_NR napísal:noo, volaco vymyslime :-)
inak dufam ze Ti to nerobia ti odbornici v tom Presove? :-)) .....a neni to nahodou robota na cca pol hodinu?
mne by mal prist ten napinaci srob do piatku (obj. v bmw Nitra)
a az mi do toho nic nepride cez vikend menim olej, filtre a vymenil by som rovno aj toto.
Zisti mi prosim Ta ten moment akym to utiahli (som zvedavy co Ti povedia - dufam ze od oka - ako vacsina nasich servisov ani nepoznaju/nepouzivaju momentovy kluc popr. len vedia ze ho maju v niektorej skrini)
pe3k69 napísal:tak som im prave volal !!!! a ze auto ma uplne iny zvuk.. ze to prave vymenili (trvalo im to 24h) a nechavaju motor klepat aby sa zohrial a uvidi sa ci sa bude menit ten zvuk.... a ze musel ist dole filter pevnych castic a kopa veci... ta neviem ??? :) ze mi budu volat... ale zatial to vyzera dobre klop, klop .... dufajme, ze to bude stacit...
coWon napísal:som si myslel ze to nebude len take jednoduche...
Marek-WAR napísal:No tak nevim co mam delat, v cesku to asi nikdo neresi, nevim co mam ani vymenit nebo kam mam jet
pe3k69 napísal:co predavas E91 ????????????? a beries 5-tku??? to cooo?? zrada !
PP zancky a DAREX neeee to nie je dobra kombinacia