... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33
bmwtt.sk

pe3k69
Kraj: Prešovský

Re: hlasny chod motora

Streda, 2. Mája 2012, 15:22

BMW Presov dalo cenu 650€ to je zahadaaaaaaa?????? traja ludia tri rozne ceny???
BTW: ze kluka sa nemeni len ozubene kolecko na nej...
vypis materialov poslem...

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Streda, 2. Mája 2012, 18:45

pe3k69 napísal:
BMW Presov dalo cenu 650€ to je zahadaaaaaaa?????? traja ludia tri rozne ceny???

A přestalo to šepotat? Ted jsem dojel od mechanika a ten neveděl čím to je, neni to značkový servis. Asi s tím zajedu do BMW na prohlídku a tam mě reknou asi co to může být. Mechanik mě řekl že pokud se to nebude zhoršovat tak by to neřešil, tak nevím co mám dělat?

pe3k69

Streda, 2. Mája 2012, 20:46

ved to, ze ani my nevieme co s tym mame robit... ale divne je, ze kde sa na to spytam tam vravia, ze treba robit nieco ine, respektive menia ine diely...

Užívateľov profilový obrázok
Peter_NR
Auto: E91 318d
Kraj: Nitriansky

Streda, 2. Mája 2012, 21:28

pe3k69 napísal:

podla mna v tom servise nevedia co hovoria popr. si myslia ze mas M47 (alebo N47 este nerozoberali) - vela informacii na forach berem s rezervou ale viacero prispevkov davalo ako dovod vymeny klukoveho hriadela ze tie ozub. kola su sucastou hriadela -takze ich tak lahko neodmontuju :-( jedine ze by ich odrezali a prizvarali nove

pre zaujmavost par kecov/obrazkov ohladne N47
http://www.auto-innovations.com/site/dossier5/BMWn47t28print.html
Prílohy
_kurbelwelle_BMW_N47.jpg
_kurbelwelle_BMW_N47.jpg (44.72 KiB) 1827 zobrazení

pe3k69

Streda, 2. Mája 2012, 22:12

Peter_NR napísal:

podla mna v tom servise nevedia co hovoria popr. si myslia ze mas M47 (alebo N47 este nerozoberali) - vela informacii na forach berem s rezervou ale viacero prispevkov davalo ako dovod vymeny klukoveho hriadela ze tie ozub. kola su sucastou hriadela -takze ich tak lahko neodmontuju :-( jedine ze by ich odrezali a prizvarali nove

pre zaujmavost par kecov/obrazkov ohladne N47
http://www.auto-innovations.com/site/dossier5/BMWn47t28print.html

Ty si jaky frajer :) Pocuj my to dajme do kopy.. ty to teoreticky nastuduj co vlastne treba menit a ja mam clovek co nam to vymeni... lebo ako tak pozeram tak koho sa pytam ten mi povie nieco ine... este ze v zvolene je dobry BMW servis tak zavolam tam :) .. teraz mam auto v servise - dal som menit tu srubu a ani neviem ako to dopadlo :) som bez auta... zajtra tam volam ze co a ako?

Peter_NR
Auto: E91 318d
Kraj: Nitriansky

Streda, 2. Mája 2012, 22:49

noo, volaco vymyslime :-)
inak dufam ze Ti to nerobia ti odbornici v tom Presove? :-)) .....a neni to nahodou robota na cca pol hodinu?
mne by mal prist ten napinaci srob do piatku (obj. v bmw Nitra)
a az mi do toho nic nepride cez vikend menim olej, filtre a vymenil by som rovno aj toto.

Zisti mi prosim Ta ten moment akym to utiahli (som zvedavy co Ti povedia - dufam ze od oka - ako vacsina nasich servisov ani nepoznaju/nepouzivaju momentovy kluc popr. len vedia ze ho maju v niektorej skrini)

Marek-WAR

Štvrtok, 3. Mája 2012, 07:13

Peter_NR napísal:
inak dufam ze Ti to nerobia ti odbornici v tom Presove? :-)) .....a neni to nahodou robota na cca pol hodinu?
a az mi do toho nic nepride cez vikend menim olej, filtre a vymenil by som rovno aj toto.

Zisti mi prosim Ta ten moment akym to utiahli (som zvedavy co Ti povedia - dufam ze od oka - ako vacsina nasich servisov ani nepoznaju/nepouzivaju momentovy kluc popr. len vedia ze ho maju v niektorej skrini)

Tak ze panove povhopil jsem dobre, ze to dela ten srub? Uz jsem v tom trochu zamotany, uz nevim co mam tedy menit. Bojim se ze kdyz pojedu do original servisu tak tam necham velkou castku, jeste zkusim jiny servis nez jsem byl. Pokud uz to nekdo opravil tak by me zajimalo co nechal vymenit. Dekuji moc panove

pe3k69

Štvrtok, 3. Mája 2012, 07:35

Peter_NR napísal:

No je tam moment od - do... a to natahuju podla retaze... povedal mi zeto budu natahovat kym sa retaz nenasponuje :D a nikto mi nevola, takze uz im strelil motor :D

pe3k69

Štvrtok, 3. Mája 2012, 07:40

tak som im prave volal !!!! a ze auto ma uplne iny zvuk.. ze to prave vymenili (trvalo im to 24h) a nechavaju motor klepat aby sa zohrial a uvidi sa ci sa bude menit ten zvuk.... a ze musel ist dole filter pevnych castic a kopa veci... ta neviem ??? :) ze mi budu volat... ale zatial to vyzera dobre klop, klop .... dufajme, ze to bude stacit...

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 3. Mája 2012, 08:22

ja som to uz vyriesil :lol:
Prílohy
bawo.jpg

coWon

Štvrtok, 3. Mája 2012, 08:23

pe3k69 napísal:
tak som im prave volal !!!! a ze auto ma uplne iny zvuk.. ze to prave vymenili (trvalo im to 24h) a nechavaju motor klepat aby sa zohrial a uvidi sa ci sa bude menit ten zvuk.... a ze musel ist dole filter pevnych castic a kopa veci... ta neviem ??? :) ze mi budu volat... ale zatial to vyzera dobre klop, klop .... dufajme, ze to bude stacit...

som si myslel ze to nebude len take jednoduche... ](*,)

pe3k69

Štvrtok, 3. Mája 2012, 09:15

co predavas E91 ????????????? a beries 5-tku??? to cooo?? zrada !
PP zancky a DAREX neeee to nie je dobra kombinacia :P

Marek-WAR

Štvrtok, 3. Mája 2012, 09:20

coWon napísal:
som si myslel ze to nebude len take jednoduche... ](*,)

No tak nevim co mam delat, v cesku to asi nikdo neresi, nevim co mam ani vymenit nebo kam mam jet

pe3k69

Štvrtok, 3. Mája 2012, 09:30

Marek-WAR napísal:
No tak nevim co mam delat, v cesku to asi nikdo neresi, nevim co mam ani vymenit nebo kam mam jet

Preciatj si to forum odkedy do nho piseme my traja! coWon Peter_NR a JA a prides na to co treba robit :)

coWon

Štvrtok, 3. Mája 2012, 11:50

pe3k69 napísal:
co predavas E91 ????????????? a beries 5-tku??? to cooo?? zrada !
PP zancky a DAREX neeee to nie je dobra kombinacia :P

je to preverene, neboj nic... cez darex to len preletelo... ja nekupujem to co nepoznam... auto je čech
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní