... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

opTy
Autor témy
Auto: e90 - 330i
Kraj: Bratislavský

help prosim

Nedeľa, 8. Júna 2014, 15:39

Prisiel som domov stal som asi 5 min nastartovane auto chcel som nastavit bluetooth a hrazu mi hodilo chybu:abs a brzdy ale pise to nieco s defektom ale jak som pozeral pneu su vsetky tvrde

http://s29.postimg.org/5j6yfbxqv/20140608_152710.jpg

na tejto stranke su hore tie obrazky to mi vyhodilo pri tachaci
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=663711
┌П┐(◉_◉)┌П┐
Obrázok

synak
Auto: G05 2022

Re: help prosim

Nedeľa, 8. Júna 2014, 17:19

pravdepodobne snimac abs na nejakom kolese, diagnostika povie ktory ...kedze auto nema hodnoty rychlosti otacania kolesa z niektoreho zo snimacov tak nevie vypocitat ani tlak v pneu, preto ten ´´defekt´´

opTy
Autor témy

Nedeľa, 8. Júna 2014, 17:32

synak napísal:
pravdepodobne snimac abs na nejakom kolese, diagnostika povie ktory ...kedze auto nema hodnoty rychlosti otacania kolesa z niektoreho zo snimacov tak nevie vypocitat ani tlak v pneu, preto ten ´´defekt´´

a je mozne ze je spinavy alebo nieco podobne lebo bol som na takej prasnej polnej ceste
┌П┐(◉_◉)┌П┐
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
petkonarcis
Auto: BMW e92 335d Dracing
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 8. Júna 2014, 19:18

maš všetky pneu natlakovane na tú istú hodnotu? Skús to len zresetnúť a prebehnúť sa ešte raz...
BMW e92 335d D-racing ex
BMW e90 330i ex

opTy
Autor témy

Nedeľa, 8. Júna 2014, 21:44

petkonarcis napísal:
maš všetky pneu natlakovane na tú istú hodnotu? Skús to len zresetnúť a prebehnúť sa ešte raz...

O hodinku som isiel prec uz to nesvietilo potom to zase zacalo bud asi tlak v pneu alebo tomu zajebalo uvidim zajtta skusim kuknit tlak a dam to na pc
┌П┐(◉_◉)┌П┐
Obrázok

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Nedeľa, 8. Júna 2014, 22:00

otazka, nemas nahodou system merania tlaku v pneumatikach? Ten so senzormi v pneu, co ti ukazuje aj presny tlak v iDrive?

Ak ano a ty si prave skusal nahodit BT, je mozne ze signal z telefonu ci nieco podobne rozhodilo prijmac, lebo pokial viem, tie senzory v pneu funguju na BT frekvencii. (ak nie, opravte ma ;) )
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

opTy
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2014, 08:20

salat napísal:
otazka, nemas nahodou system merania tlaku v pneumatikach? Ten so senzormi v pneu, co ti ukazuje aj presny tlak v iDrive?

Ak ano a ty si prave skusal nahodit BT, je mozne ze signal z telefonu ci nieco podobne rozhodilo prijmac, lebo pokial viem, tie senzory v pneu funguju na BT frekvencii. (ak nie, opravte ma ;) )

Ako moznost tam je ze to urobil BT lebo som to napojil a skusal som cez to telefonovat :D ahned jak som skladal to nabehlo ale uvidim co to povie dneska to chcem dat na pc
┌П┐(◉_◉)┌П┐
Obrázok

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 9. Júna 2014, 10:32

salat napísal:
BT je na 2.4GHz, senzory byvaju ovela nizsie, okolo 400MHz (v pasme ako niektore dialkove ovladania centralu prip. RFID). Ale aj keby tie senzory bezali na rovnakom kanali ako BT, ich komunikacny protokol ma urcite nejake CRC v kazdom pakete, aby nedoslo k nedorozumeniu.

opTy
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2014, 18:04

tak asi chyba bola v tom ze typek co mi daval dozadu podlozky tak mi nafukal vsetky pneu na 3.5 :shock: a potom mi to po chvilke hodilo tie chyby ako nahle som to zbadal tak som to dal tak ako to ma byt a vyzera byt vsetko OK =D>
┌П┐(◉_◉)┌П┐
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných