... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
synak napísal:pravdepodobne snimac abs na nejakom kolese, diagnostika povie ktory ...kedze auto nema hodnoty rychlosti otacania kolesa z niektoreho zo snimacov tak nevie vypocitat ani tlak v pneu, preto ten ´´defekt´´
petkonarcis napísal:maš všetky pneu natlakovane na tú istú hodnotu? Skús to len zresetnúť a prebehnúť sa ešte raz...
salat napísal:otazka, nemas nahodou system merania tlaku v pneumatikach? Ten so senzormi v pneu, co ti ukazuje aj presny tlak v iDrive?
Ak ano a ty si prave skusal nahodit BT, je mozne ze signal z telefonu ci nieco podobne rozhodilo prijmac, lebo pokial viem, tie senzory v pneu funguju na BT frekvencii. (ak nie, opravte ma)
salat napísal:BT je na 2.4GHz, senzory byvaju ovela nizsie, okolo 400MHz (v pasme ako niektore dialkove ovladania centralu prip. RFID). Ale aj keby tie senzory bezali na rovnakom kanali ako BT, ich komunikacny protokol ma urcite nejake CRC v kazdom pakete, aby nedoslo k nedorozumeniu.Ak ano a ty si prave skusal nahodit BT, je mozne ze signal z telefonu ci nieco podobne rozhodilo prijmac, lebo pokial viem, tie senzory v pneu funguju na BT frekvencii. (ak nie, opravte ma)