... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
punisher44 napísal:nazdar, chcel by som tento týždeň prezuť len ešte nemám kúpené disky takže by som sa chcel spýtať nakoľko mám možnosť si jedny disky zadovážiť či by vadilo resp. aké by to malo jazdné vlastnosti keď mám v TP písané ET 34 a disky sú ET 38 ? Bude to veľmi schované alebo to mám riešiť ešte podložkami?
Marek-WAR napísal:No ted nevím jaké mám ET na diskoch ale v předu mám podložky 15mm a vzadu 25mm a budu dávat asi 30mm a bude to akorát. Tak pokud by si chtěl pisni do sz
punisher44 napísal:
ok, dám ti vedieť ako som sa rozhodol
alexion napísal:napr. disky z e60 s ET20. Pri diskoch velkosti 16" ci 17" v sirke do 8,5 by to vraj nemal byt problem zmestit.
sluggish napísal:má to niekto overené ??,.. či je možné dať disky s ET20 pri rozmere 17" 8J na E90 bez problémov ???
lulu991 napísal:buduci vikend ich idem nahodit 17" 8J ET20 a dam ti vediet, ale podla toho co som cital je ET20 vpredu akurat, ze to nesucha ale viac to uz asi neznesie a vzadu mozno este aj nejaka rezervas ET34 ten zadok vyzera hrozne utopene
Mishroom napísal:Chalani ET 20 mam na e90 obuté a bez problémov. Mám 17ky z e60 predné sú pekne zarovno a zadné skoro zarovno blatníkov. Gumy 225/45/17. Takže je to v pohode. Kto by chcel poslem foto ako vyzerajú et20 z e60 na e90. Pri gumách 225/50/17 mi to škrelo jak sviňa a pri 45kách je to ja rit na serbel.