... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
salat napísal:Myslim, ze aj vtedy by to system zdetekoval. On neporovnava obvody kolies navzajom, ale porovnava obvod kazdeho kolesa osobitne so zapametanymi hodnotami (po prezuti a resetnuti toho sledovacieho systemu).Ak by si sfukol vsetky 4 gumy rovnako, ten system na to nepride...
Le Gend napísal:Myslim, ze aj vtedy by to system zdetekoval. On neporovnava obvody kolies navzajom, ale porovnava obvod kazdeho kolesa osobitne so zapametanymi hodnotami (po prezuti a resetnuti toho sledovacieho systemu).
Le Gend napísal:Vsimni si, ze po resetnuti ti to v iDrive chvilu indikuje, ze je to v stave resetu a az po chvili (po nejakej prejdetej vzdialenosti) sa indikacia zmeni na "OK, fungujem".
mexican napísal:Resetuje sa to pri stojacom aute a mne to vždy napísalo OK ešte predtým než som sa stihol nanovo rozbehnúť, lebo som vždy čakal čo sa bude diať.
svajko napísal:Ahojte,
všetko je super, čo som sa tu dočítal, no stále mi to nejde nijako vyresetovať, pretože pri resetovaní mi ukazuje "CC - ID 63". Niekto mi tu písal, že je to chyba, že mám defekt, ale ten určite nemám. Dá sa to vyresetovať mimo napojenia na pc alebo treba s tým ísť do servisu? Alebo je to pokazené? Fakt netuším a vadí mi to, že to tam svieti.
Ďakujem