... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
dedkac napísal:Zdravím, asi pred mesiacom som kúpil 320d/120kw rv.2006 a neboli s ním žiadne problémy až kým neprišla zima. Pri teplotách okolo 0°C som začal mať problémy so štartovaním. Naštartovalo až na druhé točenie. A keď naskočilo tak celý motor chvíľu dosť výrazne vibroval. Teraz keď klesli teploty pod-10°C mi to ledva naskočilo na 6-10 krát pri zošliapnutom plynovom pedále(bez neho by to pravdepodobne ani nenaskočilo) a podobne zvýšené vibrácie. Potrebujem poradiť či niekto nemal niečo podobné a v čom by mohl byť problém
.
Ďakujem za rady.
Martin46 napísal:To aditivum je dobra vec, zakaznikom ho davam za 5.50 euro... ale
toto vobec nie je normalne, pokial tankujes normalnu naftu tak mas bud zlu baterku alebo zhavice... tipujem to na zhavice, cena tam je za BOSCH 13.80 euro;)
Martin46 napísal:To aditivum je dobra vec, zakaznikom ho davam za 5.50 euro... ale
toto vobec nie je normalne, pokial tankujes normalnu naftu tak mas bud zlu baterku alebo zhavice... tipujem to na zhavice, cena tam je za BOSCH 13.80 euro;)
alfi666 napísal:Chvilkove chvenie/trasenie po starte sposobuju trysky... keby ti uplne vynechaval motor(silne trasenie) a isiel chvilku len na 3 valce, tak to robi zhavic...
dedkac napísal:Je to silne trasenie a iba v zime. Takze to bude zhavic. Ako zistím ktorý?