... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
miki012 napísal:a tlmice naco menit? co stoja?
MatoE90 napísal:ja som mal punto jtd a stym som nemal zadny problemVrak to byt urcite nemusi byt. Je vela spokojnych majitelov naftakov, ktory maju najazdenych statisice kilometrov bez poruchy. Zial ja som o takych len poculVela ludi okolo mna co malo naftaky tak s tym malo vela problemov vratane mna a boli to Baworaky, Fordy, Mercedesi, Skodovky.... Proste Nafta je vzdy nachylnejsia na poruchy - turbo, vstrekovace, cerpadlo, vaha vzduchu.... a hlavne na zaobchadzanie. Ale ono to vsetko zalezi od toho ako sa o auto staral predchadzajuci majitel...
MatoE90 napísal:na nove my uz nevide musim este zateplit dom.Tak do 600litrov a pojdem si ho pozret do nemecka.A za 600to je tak na 320lebo ty 325aj330 su uz dost drahe.A stym vykonom mas pravdu.punto malo 80kony ked som ho kupil pice jak to ide a za 2mes uz my bolo malo.Teraz jazdym na zeninom hyundai 170kony a uz my je aj to malo.Furt je malo:)Tak vezmi potom 320D a ak na to mas penezi tak 330D. Ak to kupujes nove tak neni co riesit. Ak to je jazdene tak treba vediet trochu historiu toho auta. Najlepsie je to kupovat od niekoho koho poznas - no ale to sa lahko hovori ze ? E60 je podla mna uz fakt velka a hlavne zachvilu pride novy model. Ja co som mal predtym tu E46 320D 150k tak ten motor tiez nebol nejaky trhac asfaltu ale da sa povedat ze na take normalne jazdenie to staci. Bol to ale automat takze to bolo take prispate. Ono je problem v tom ze na kazdy vykon si clovek strasne rychlo zvykne
Martin46 napísal:takze na tych rf aj tlmyce dostavaju dost zabrat?tie seriove su naladene na pouzivanie RF, pneu. Tieto Koni FSD maju nejaku fajnovu elektronicku regulaciu takze su tvrde v zakrutach a komfortne na nerovnostiach. Stoja myslim 20tis. KC, daval ich jeden znamy a nevie si vynachvalit ten rozdiel oproti RF
miki012 napísal:na nove my uz nevide musim este zateplit dom.Tak do 600litrov a pojdem si ho pozret do nemecka.A za 600to je tak na 320lebo ty 325aj330 su uz dost drahe.A stym vykonom mas pravdu.punto malo 80kony ked som ho kupil pice jak to ide a za 2mes uz my bolo malo.Teraz jazdym na zeninom hyundai 170kony a uz my je aj to malo.Furt je malo:)
Brano-HAVA napísal:Tak to by ma zena zabila:( ale ma sestranicu n nemecku a ze sa tam daju zehnat auta za par supek.Ta 330d tu bych bral:) Pocuvajte ta navigacia v e90 na palubovke bola za priplatok?Som si vsymol ze nekere ju maju a nekere ne?Vyser sa na dom a kup 330D, tankuj na pumpe a svekrovu naftu predaj a o rok zateplis TZ: budes mat riadnu karu a svokor ti este dom zatepli hehe.
MatoE90 napísal:Ja mam v aute tu s tym mensim displejom. Inak co sa tyka navigacie tak lepsie je kupit externe v obchode za par korun - su lepsie. Ale pristrojovka je krajsia s navigaciou. Je to vlastne IDRIVE system. Je tam navigacia, radio, ovladanie klimatizacie, nastavenie roznych hluposti v interieri auta, vsetky mozne servisne intervaly a check kontrol. - Ale da sa bez toho zit
miki012 napísal:Tak to by ma zena zabila:( ale ma sestranicu n nemecku a ze sa tam daju zehnat auta za par supek.Ta 330d tu bych bral:) Pocuvajte ta navigacia v e90 na palubovke bola za priplatok?Som si vsymol ze nekere ju maju a nekere ne?