... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
upir156 napísal:No reálnu skúsenosť nemám, ale si myslím, že 255 bude na 8J disku dosť balón. Mal som na 8,5J disku 255-ku pneu a mal som to dosť balónoidné. Ale asi je to len môj pocit...
BMWlive napísal:
hej hej, ja mam 255 na 9,5 a je to opticky normalne, nic natiahnute, ziaden balon..
upir156 napísal:
No jasné že na 9,5J to bude super, ale na 8J sa obávam, že to bude trošku zle vyzerať.
upir156 napísal:No sak 225 môžeš mať na oboch na právach, či. Teda pokiaľ bude J na všetkých diskoch rovnaké.
BMWlive napísal:
Podla mna mozes tiez, ved to je tak aj v technicaku..a nikto ti nebude kontrolovat J ci mas take ako v technicaku, alebo ci mas zadne o polpalca vacsie..ved to by musel davat dolu koleso alebo to horlivo merat, teda ja som sa s takym nicim nestretol..ich vacsinou zaujima rozmer pneu ci sedi s technicakom..
handsome napísal:255 na 8j obuješ ale pneu bude deformovaná a bude plávať, takže to nerob. Na 8j je optimum 225 a limit 245.
svanto66 napísal:
V technicaku ale nemas 225/40r18 na zadnu napravu..mas tam len 255/35r18..teda zatial som nikomu nevidel, ze by tam mal 225/40r18...ohladom toho dopisania 225/40r18 na zadok, je to realne?
svanto66 napísal:
co myslis tou deformovanou pneu? bude pretrcat cez disk to ano ale ze by to az plavalo??teraz tam mam 235 a jemne pretrca disk ale nic hrozne..ked dam ale 255 pneu tak logicky bude pneu pretrcat o 1cm z kazdej strany?
haRRibo napísal:
presne tak, na 18 a 19" kolesa je predpisane na zadok jedine 255
potom jedine zohnat certifikat kolies s odporucanim pneu 225 na vsetky napravy a nechat to dopisat do TP
lebo si myslim, ze 255 siroka zadna pneu, uz pekne zabije dieslovy 2 liter