... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Skypco napísal:barabas mas moje sympatie...![]()
Slovaci maju jeden velky problem nevedia si spocitat rocny servis..! porovnava sa vzdy len spotreba co je uz pri dnesnych dizloch plnych elektroniky, vysokotlakych vstrekov a cerpadiel zanedbatelna polozka... koniec koncov aj nafta je o nieco drahsia..., preto sme zaviedli pre kazdeho zakaznika knihu rocneho servisu a keby som to tu zverejnil tak bude plna rubrika "PREDAJ - Auta BMW" dizlov...
Este raz zdorazdnujem ak si nekupis novy dizel tym myslim "fungel" zabudni nanho... (na servise uz v prvom roku dozenies benzin a to by mohol mat spotrebu aj 15 litrov...)
PS: Som rad ze ten pocit ked ti zimomriavky prejdu celym telom a pri zosliapnuti plynoveho pedala sa ozve ten zamatovy zvuk neprezivam sam...
miki012 napísal:Ked su ty naftove motory take kazove preco je v poslednych rokoch taky narast v predaji naftovych motorov?
Ľuboš PP napísal:toto si uplne trafil!Neviem,ale moj nazor je,že každy si bude chvalit svoje...ehm...To čo mam ja,to je najlepsie...Asi tak to tu funguje!![]()
Ja si nemyslim, ze by tie dieslove motory boli az take zle...Jak sa ti pokazi dieslak, tak sa Ti moze pokazit aj benzinak a budes nadavat rovnako!A dalsia vec je,ze mozes kupit dieslovy motor, ktory ma najazdene 200-tis. km a najblizśie 3 roky sa ti nic nepokazi...Je to kus od kusu..a je jedno,ci je to benzin,alebo diesel.A ako uz bolo vyssie spominane, vela zavisi od toho, ako bolo o auto postarane...
Ľuboš PP napísal:Neviem,ale moj nazor je,že každy si bude chvalit svoje...ehm...To čo mam ja,to je najlepsie...Asi tak to tu funguje!![]()
Ja si nemyslim, ze by tie dieslove motory boli az take zle...Jak sa ti pokazi dieslak, tak sa Ti moze pokazit aj benzinak a budes nadavat rovnako!A dalsia vec je,ze mozes kupit dieslovy motor, ktory ma najazdene 200-tis. km a najblizśie 3 roky sa ti nic nepokazi...Je to kus od kusu..a je jedno,ci je to benzin,alebo diesel.A ako uz bolo vyssie spominane, vela zavisi od toho, ako bolo o auto postarane...